Administrer eventet ditt. Enkelt, raskt og gratis.

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Software for event-management

Billetto gir deg gratis verktøy for å administrere og promotere dine kommende eventer. Du kan være i gang med å selge billetter, registrere deltakere og følge med på salget til ditt event innen10 minutter


Med vår software for event-management kan du:


 • Skape
  Skap en egen eventside på mindre enn 10 minutter. Tilpass stilen som du ønsker, legg til bilder og video, legg ut billetter for salg og publiser siden med bare noen få klikk.

 • Promotere
  Eventsiden du får er designet for å se bra ut uansett om den åpnes på et nettbrett, en telefon eller i en nettleser. Del lenken til eventsiden din eller legg den til på din egen blogg eller nettside. Eventet ditt vil også legges ut på sidene til Billetto, hvor det vil bli sett av vårt aktive event-community bestående av over 500,000 årlige billettkjøpere.

 • Selge
  Selg billetter til en pris du bestemmer selg, selg merchandise og matkuponger eller annet. Ta imot donasjoner, gi vekk gratisbilletter eller ta imot påmeldinger. Gjestene dine vil kunne kjøpe billetter raskt og enkelt gjennom eventsiden eller gjennom en widget som du kan legge til på din egen nettside. Vi behandler transaksjonene for deg, og gjestene dine kan betale med alle de vanligste korttypene.

 • Spore
  Få et klart bilde av hvordan det går med eventet ditt. Se hvor mange billetter som har blitt solgt og finn ut hvor kjøperne kommer fra. Du kan få daglige rapporter tilsendt med oppdatert salgsstatistikk. Hva mer trenger man? Du kan også enkelt integrere eventsiden med Google Analytics og Facebook Pixel for å få mer detaljert innsikt og for å spisse markedsføringen.

 • Være en god vert
  Når arrangementsdagen er her kan du bruke Billettos app for enkelt å kunne skanne billetter og holde oversikt over hvor mange som har kommet. Du kan bruke appen som en interaktiv gjesteliste, eller, hvis du vil holde det mer old-school, så kan du eksportere og skrive ut gjestelister i PDF, CSV eller XLS-format (også kompatibel med Attendium).

Billettos software for event-management er gratis for alle event-arrangører. Er du nysgjerrig? Prøv det ut!

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.