Allsidige sitteplasskart

Vi kan opprette et kart for alle eventer, uansett hvor innviklet gulvplanen er.

Billetter som er enkle å kjøpe

Vi har en fullt optimalisert strøm av billettkjøp for eventer med sitteplasser som fungerer på både pc og mobil. Dermed er det mulig for alle deltakere å få tak i billetter til ditt neste event.

Sitteplasser i henhold til retningslinjer

Vi holder oss oppdaterte på de siste retningslinjene for eventer med og uten sitteplasser. Vi sørger for at eventet ditt har plasser, både stå- og sitteplasser, som følger retningslinjene. Hvis du er usikker på hvordan du skal sette opp et event i disse tider, er vi her for å hjelpe deg.

Vi tar det litt lenger

I tillegg til sitteplasser kan du også legge ved bookingspørsmål til spesifikke billetter, slik at du blir bedre kjent med billettkjøperne dine. Og vår integrasjon med Zapier hjelper deg med å finpusse eventet ditt til spesifikke behov gjennom å koble til over 1500 apper når du skal planlegge et event.

Enkel oversikt og administrasjon over eventstedet på eventdagen

Bruk vår arrangørapp for å skanne billetter på eventdagen, eller koble til din egen skanner til Billettos Kasseløsning. Det er mange måter å sørge for at den store dagen går fint for seg, både for deg og billettkjøperne dine.

Opprett et event med reserverte sitteplasser

Start nå