Billetto Advertising

Annonsering med ett klikk uten markedsføringsbudsjett. Ingen oppsett eller vedlikehold. I gjennomsnitt øker vi salget av eventer med 20,3 %. Ikke gå glipp av det.

Vi investerer i ditt event
Du betaler ikke før det er penger i kassen
Vi finner ditt nye publikum
Ingen kompliserte innstillinger eller sporingssystemer å lære seg
Du betaler kun for resultatene
Ingen salg av billetter gjennom annonsering koster 0 kroner.

Hvor annonserer du?

Lås opp kraften til multiplattformannonsering. Fra Google og sosiale medier til nyhetsbrev med over 600 000 abonnenter, vi sikrer at eventet ditt når de rette personene til rett tid.
Social media icons

Hvorfor bruke Billetto Advertising?

I gjennomsnitt forblir 80 % av billettene usolgte, så ikke gå glipp av potensielt billettsalg! Få eventet ditt foran et større publikum og maksimer billettsalget med vårt risikofrie, ingen forhåndskostnadssystem. I gjennomsnitt gir vi en økning på 20,3 % til arrangører.
Man with a large social network

Hvordan fungerer det?

Opprett eventet ditt, så tar vi oss av resten, inkludert annonser, nyhetsbrev og anbefalinger. Begrens Billetto Advertisings billettsalg, overvåk sanntidsinnsiktene og spor viktige salg på ett sted.
Advertising ad previews

Hvem er det for?

Hvis du kan selge ut eventet ditt, så er ikke annonsering noe for deg. Ellers er det ideelt for alle andre. Du kan aktivere og deaktivere det og sette grenser etter behov, og det kan utfylle dine eksisterende markedsføringskampanjer.
Different event organisers

Når bør jeg bruke det?

Bruk Billetto Advertising når som helst under salgsreisen for å øke visninger og billettsalg. Enten du starter fra bunnen av eller er nær ved å bli utsolgt, kan vi hjelpe deg med å nå nye målgrupper og selge flere billetter.
Advertising configurations

Hvor mye koster det?

Si farvel til den kompliserte og dyre betal-per-visning/klikk-modellen med tradisjonelle annonser. Det er ingen forhåndskostnader, og du kan velge mellom våre fire pakker, avhengig av dine behov. Standardkostnaden er 33 % for hver billett kjøpt gjennom Billetto Advertising. Ellers gjelder standardavgiften vår uten annonsering.
Diagram showing revenue increase with Advertising

Vi får mye eksponering gjennom Billetto. De annonserer på våre vegne til kundene sine. Ikke bare fotballkundene, men alle.

Christian Westergaard - Head of Adminstration

Roskilde Football Club

Ikke hør bare på oss, se hva brukerne våre har å si

Trustpilot
App Store Google Play