Billetto Advertising

Én-klikks annonsering uten markedsføringsbudsjett. Ingen oppsett eller vedlikehold kreves. I gjennomsnitt øker vi salget på eventet med 20,3%. Ikke gå glipp av denne muligheten.

Vi investerer i ditt event
Du betaler ingenting før det er penger i kassen
Vi finner ditt nye publikum
Det er ingen kompliserte innstillinger eller sporingsystemer å lære seg.
Du betaler kun for resultatene.
Får du ingen salg via Annonsering koster det 0 kroner

Hvor annonserer du?

Frigjør potensialet til annonsering på flere plattformer. Fra Google og sosiale medier til nyhetsbrev med over 600 000 abonnenter, sikrer vi at ditt event når de rette personene til riktig tid.
Social media icons

Hvorfor bruke Billetto Annonsering?

I gjennomsnitt forblir 80% av billettene usolgt, så ikke gå glipp av potensielle billettsalg! Nå ut til en større målgruppe og maksimer billettsalget for ditt event med vårt risikofrie system, uten forhåndskostnad. I gjennomsnitt gir vi en økning på 20,3% til arrangørene.
Man with a large social network

Hvordan fungerer det?

Opprett ditt event, og vi tar oss av resten, inkludert annonser, nyhetsbrev og anbefalinger. Begrens billettsalget fra Billetto Annonsering, følg med på sanntidsinnsikt og overvåk viktige salg. Alt på ett sted.
Advertising ad previews

Hvem er det for?

Hvis du klarer å selge ut eventet ditt, er kanskje ikke annonsering nødvendig for deg. Men for alle andre er det ideelt. Du kan enkelt aktivere eller deaktivere det og sette dine egne begrensninger etter behov. Dessuten kan det være et verdifullt tillegg til dine eksisterende markedsføringskampanjer.
Different event organisers

Når bør jeg bruke det?

Bruk Billetto Advertising når som helst i salgsprosessen for å øke synlighet og billettsalg. Enten du starter fra bunnen av eller er nær utsolgt, kan vi hjelpe deg med å nå nye målgrupper og selge flere billetter.
Advertising configurations

Hvor mye koster det?

Si farvel til den kompliserte og dyre modellen for betaling per visning eller klikk i tradisjonell annonsering. Det er ingen oppstartsavgifter, og du kan velge mellom våre 4 pakker, avhengig av dine behov. Standarden er 33% for hver billett som selges via Billetto Advertising. Ellers gjelder vår vanlige avgift uten annonsering.
Diagram showing revenue increase with Advertising

Vi får mye eksponering gjennom Billetto. De annonserer på våre vegne til kundene sine. Ikke bare fotballkundene, men alle.

Christian Westergaard - Head of Adminstration

Roskilde Football Club

Ikke hør bare på oss, se hva brukerne våre har å si

Trustpilot
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play