Billetto Fysiske eventer

Billetto har alt du trenger for å lykkes med eventet. Fra billettsalg til promotering, deltakeradministrasjon til analyser, plattformen vår har alt.

Få eventet ditt til å lykkes med Billetto

Selg
Øk salget av eventer med opptil 10 %. Eventsiden og kjøpsflyten er designet med brukeropplevelsen i tankene, noe som gjør det enkelt for billettkjøpere å finne eventer og kjøpe billetter på få minutter.
Markedsfør
Bruk tilgjengelige selvpromoteringsverktøy, eller la motorene våre sende det til tusenvis av billettkjøpere på tvers av flere kanaler gjennom vår innebygde annonseringsløsning.
Administrer
Frigjør tiden din med en rask opprettelsesprosess, planlagte rapporter, automatiske ventelister og mer. Vi har laget en pålitelig plattform slik at du kan gjøre mer av det du kan best.
Workcation

Vi måtte finne den beste måten å administrere gjestene våre som deltok på vårt store event. Billetto visste nøyaktig hvordan de skulle hjelpe og veilede oss fra start til slutt! Alt gikk på skinner og det hadde ikke vært det samme uten dem.

Coca-Cola Danmark
FIFA World Cup™ Trophy Tour

Fra zero til hero på fem minutter

Vi har optimalisert Billettos prosess for å opprette eventer for å sikre at det er enkelt raskt og enkelt å sette opp et event på plattformen vår. Det tar 5 minutter å publisere eventet ditt på Billetto.

Ta det til det neste nivået

Akkurat som for alle andre eventer på Billetto, kan du sette opp kampanjer, lage QR-koder, åpne dørsalg og mer. Vi har en godt avrundet plattform som gir verktøy for billettsalg, administrasjon og promotering.

Mest populære funksjoner for personlige eventer

Online og offline billettskanning

Alt du trenger ved fingerspissene. Billettos mobilapp lar deg skanne billettene ved inngangen ved hjelp av mobiltelefonen eller et nettbrett, selv når internettforbindelsen er vanskelig å finne.

Rask og enkel eventoversikt

Salgs- og publikumsoversikten vår lar deg se hvor salget kommer fra, forutsi fremtidig salg og administrere gjentakende eventer på ett sted.

Flere billettyper

Betalte billetter, gratisbilletter, donasjoner, kuponger og enda flere billettyper er tilgjengelig på Billetto, for å sørge for at du kan tilby et valg for alle.

Kampanjer

Tilby rabatter, legg til gamification med skjulte billetter, eller lag spesialtilbud for dine spesielle gjester. Billettos kampanjefunksjon har uendelige muligheter.

Personlige eventløsninger for deg

Du kan publisere eventet ditt på Billetto i løpet av få minutter.

Contact us

Konserter

Ulike konsertarrangører har brukt Billetto i mange år for å selge eventbilletter.

Maratonløp

Mange maratonarrangører velger Billetto på tvers av 14 markeder for å samle likesinnede billettkjøpere.

Og mer

Billetto er et hjem for mange arrangører som har endagseventer, flere lokasjoner eller eventer med forskjellige frekvenser.

Bli Billetto-arrangør

Over 3,8 millioner brukere har valgt Billetto som sin primære billettplattform. Hvorfor vente? Snakk med billettsalgsekspertene våre i dag!

Planlegg en demonstrasjon i dag
App Store Google Play