En fullautomatisert plattform for evenpromotering

Billettos toppmoderne promoteringsverktøy tar i bruk alle hjelpemidler når det kommer til å gjøre eventet ditt større. Alt du trenger å gjøre er å trykke på knappen "Publiser".

Vi sørger for å skape blest på Facebook og Instagram

Våre intelligente algoritmer lager automatiserte kampanjer som sørger for å nå ut til nye deltakere. Det beste er at du ikke trenger å ha noen kunnskaper om markedsføring. Alt du trenger å gjøre er å publisere et event, og deretter se at eventet ditt vokser.

Vi er der hvor dine deltakere er

Vårt personlige anbefalingssystem viser eventet ditt til de riktige personene til riktig tid. Eventet ditt vil for eksempel vises ved bestillingsbekreftelse på enkelte nettsider, andre eventsider, Billettos mobilapp og mer.

Vi sprer nyhetene på null komma niks

Din eventpromotering kan skape blest gjennom en rekke offentlige lokale kanaler – både i offline- og online-kanaler

Vår e-post-ekspertise skuffer aldri

Vi benytter oss av nytteverdien ved e-post for å sørge for at ditt event får maksimal synlighet. Du finner eventet ditt i vårt ukentlige nyhetsbrev, som sendes til alle eventdeltakere hos Billetto. Og du går ikke glipp av kjøp med automatiserte e-poster som opplyser om forlatte handlekurver.

Vi tilbyr også kraftige verktøy som gjør det mulig å utforske eventer på mobil

Vår unike mobilapp er utstyrt med interaktive verktøy for utforsking av eventer, og er designet for strategisk målretting mot personer som virkelig er interessert.

Du når langt og bredt ut med Billetto

Start automatisert markedsføring, e-post og eventkampanjer, og styr skuta og eventet mot sukess

Start nå
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play