Unngå alt rotet med e-post

En direktelinje til deltakerne med automatiserte e-poster, nyhetsbrev og deling via e-post

Kan kobles til ditt e-postverktøy

Billetto kobler seg til ditt eksisterende markedsføringsverktøy på e-post via Zapier-integrasjon. Få nyhetsbrevabonnentene inn på Mailchimp, ActiveCampaign, Campaign Monitor og mer. Segmenter publikummet ditt i Zapier, slik at registreringene er helautomatiske, og begynn å sende nyhetsbrev eller bekreftelser via e-post.

Aldri gå glipp av et salg med Billetto

Med automatiserte e-poster, som minner om forlatt handlekurv, får besøkende av eventsiden din en påminnelse om å kjøpe billetter før det er for sent. Og vårt populære nyhetsbrev, som anbefaler eventer, viser frem ditt event til et nytt publikum to ganger i uken.

Automatisert kommunikasjon med deltakerne

Med Billetto får billettkjøperne dine en bestillingsbekreftelse på e-post med vedlagte billetter etter et kjøp. Når du oppretter et virtuelt event, sender vi også påminnelser via e-post når det nærmer seg eventdato. Og i tilfelle en bestilling bes refundert eller kansellert, får deltakerne dine informasjon om endringene umiddelbart.

Samfunnsdrevet deling via e-post

Vi gjør det enkelt for besøkende av nettsiden din og eventdeltakerne å dele eventet ditt med venner via e-post med et par klikk. Alt de trenger å gjøre er å legge til en e-postadresse.

Kvitt deg med kjedelig administrasjon

La Billetto automatisere eventkommunikasjonen på e-post

Opprett event
App Store Google Play