Ditt event. På din måte.

Tilpass eventet ditt med ekstra meldinger, eventbilder og arrangørprofil

Vis frem merkevaren på eventsiden din

Opprett en eventside som viser frem merkevaren din og ditt event. Legg til flere eventbilder og videoer, og tilpass teksten. Vi har laget en landingsside til ditt event som konverterer et kanskje til et ja. Alt du trenger å gjøre er å legge til ditt eget preg.

Tilpass dine eventbilletter

Fra eventstedets kart til sponsorlogoer – du kan tilpasse designet på billettene etter din eventstrategi. Hva mer? Du får enda flere muligheter som promoterer fremtidige eventer og tilbud.

Skap en merkevare på din arrangørprofil

Din arrangørprofil er ditt ansikt utad på Billetto. Billettkjøpere kan finne alle dine eventer, medlemskap og informasjon om din merkevare her. Legg til linker som tar folk til siden din og dine kontoer på sosiale media, og skap en større følgerskare. Det er her samfunnet lever.

Har du en ekstra beskjed til dine billettkjøpere?

Du kan legge til ekstra bilder og beskjeder på betalingssiden og i bekreftelsen som sendes via e-post. Beskjeden blir synlig når kjøpet er fullført.

Tilpass billett-widgeten slik at den passer din side

Vår innebygde billett-widget kan enkelt legges til på siden din. Du kan endre farge på knappen og elementene på betalingssiden, slik at alle elementer passer siden din perfekt.

Bli bedre kjent med deltakerne dine

Legg til ekstra bookingspørsmål til eventet ditt, slik at du kan tilpasse betalingsflyten og finne ut alt du trenger å vite om deltakerne dine. Spør dem om matpreferanser, godkjenninger om markedsføring eller klesstørrelse.

Lag en tilpasset eventopplevelse

Opprett event
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play