Oppdraget vårt er å inspirere folk til å dra ut mer


Vårt kulturelle mangfold berikes når vi omgås ulike mennesker og nye miljøer. Billetto oppfordrer sine medlemmer til å dra ut ved å anbefale nye subkulturelle indieopplevelser i Skandinavia, Storbritannia og Europa.

Våre kjerneverdier

Tillit · Deling · Tilknytning

Menneskelig
Våge · Utforske · Handle
Skaperglede
Nyte · Innovere · Eie
Utdanne

Vi investerer i kulturelt mangfold og vi måler effekten vår.

Vi muliggjør og investerer aktivt i veksten av uavhengige liveeventer, opplevelser og lokale sosiale fellesskap. We measure our subcultural impact by the number of new attendees Billetto is driving to small independent subculture events such as Japanese design festivals, epic drag shows, techno space ravers, crazy comedy festivals, and more.

Humanisme i hjertet

Vår definisjon av menneskelighet er empatien som ligger i menneskelige forhold. Vi mener at vi føler empati når vi har tillit til, føler tilknytning og deler med andre uten å forvente noe i gjengjeld.

Kunst inspirerer til og provoserer frem endringer

Vår definisjon av kreativitet er å være i en flyt. Den ubevisste opplevelsen av øyeblikket, med sinnet absorbert i nåtiden, og uten bevisst innblanding. Den kreative friheten til å nye livet som det er akkurat nå. Vi kjenner på skaperfølelsen når vi kan handle på impuls uten å måtte reflektere, lage en strategi eller prioritere.

Utdanning er billetten til fremtiden

Vi prøver vårt beste på å forlate verden i en bedre stand enn da vi kom til den. I prosessen utfordrer vi oss selv og fellesskapet vårt om å inspirere, lært bort og promotere informasjon via eventer og opplevelser. Her i Norden er vi heldige. Vi har fått muligheten til å innovere, og skape produkter og firmaarkitektur, prosesser og strategier vi brenner for. Vi tror på vår egen evne til å tiltrekke oss og veilede kreative talentfulle mennesker mot vår fantasis visjoner.