Billetto billettkontor

Omfavn en tilnærming til flere kanaler for billettsalg. Sett opp et billettkontor for sømløse personlige kjøp, som utfyller din salgsstrategi på nett.

Selg
Øk salget av eventer med opptil 10 %. Eventsiden og kjøpsflyten er designet med brukeropplevelsen i tankene, noe som gjør det enkelt for billettkjøpere å finne eventer og kjøpe billetter på få minutter.
Markedsfør
Bruk tilgjengelige selvpromoteringsverktøy, eller la motorene våre sende det til tusenvis av billettkjøpere på tvers av flere kanaler gjennom vår innebygde annonseringsløsning.
Administrer
Frigjør tiden din med en rask opprettelsesprosess, planlagte rapporter, automatiske ventelister og mer. Vi har laget en pålitelig plattform slik at du kan gjøre mer av det du kan best.
Workcation

Det er enkelt og oversiktlig for både kunder og eventleverandører. Alternativene jeg trenger er tilgjengelige og profesjonelle.

Henriette Bonde
Forever Enjoy

POS

Lås opp det fulle potensialet til POS-systemet ditt ved å integrere det med Billetto, slik at du kan akseptere praktiske kontaktløse betalingsalternativer, inkludert kort, Apple Pay, Google Pay og mer.

- Tilgjengelig chip og kontaktløs betaling
- Batteridrevet enhet
- Sterk bluetooth-forbindelse
- Flere mobile integrasjoner

- Available chip and contactless payments
- Battery powered device
- Strong bluetooth connectivity
- Multiple mobile integrations

Kontantbetalinger

Nyt bekvemmeligheten til Billettos billettkontor på tvers av ulike enheter, slik at du kan godta ikke bare digitale, men også kontantbetalinger. Og selvfølgelig vil du motta all informasjon om billettkontoret ditt og på plattformen vår, for å være sikker på at alt stemmer.

Hvorfor bruke billettkontor?

Øyeblikkelig betaling

Nyt fordelene med raske økonomiske transaksjoner med billettkontorfunksjonen.

Tjener et bredere publikum

Imøtekomme et variert utvalg av billettkjøpere ved å integrere billettkontorløsningen, imøtekomme de som foretrekker fysiske betalingsmåter.

Enkel administrasjon

Deleger billettsalg og skanningsansvar enkelt ved å tildele spesifikke roller til andre, slik at du kan fokusere på eventdetaljer.

Raskt og enkelt oppsett

Slutt med det tradisjonelle kassaoppsettet. Bare åpne Billetto-appen på mobiltelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og du er klar til å begynne å selge.

Billettkontorløsning for ditt event

Det finnes ikke en løsning som passer alle for administrering av eventer, men vi har blitt veldig flinke til å forstå arrangørers behov og identifisere løsninger som kan være avgjørende for et event.

Contact us

Konserter og festivaler

En vanlig praksis blant arrangører er å bruke billettkontoret til å promotere og selge eventuelle gjenværende usolgte billetter fra nettsalget.

Fornøyelses- og temaparker

Omfavn spenningen ved spontaniteten og gi adgang til eventyrlystne adrenalinsøkere når de ankommer parken din!

Utflukter og turer

Gi byens lokalbefolkning og turister mulighet til å utforske byen spontant ved hjelp av billettkontoret.

Bli Billetto-arrangør

Over 3,8 millioner brukere har valgt Billetto som sin primære billettplattform. Hvorfor vente? Snakk med billettsalgsekspertene våre i dag!

Planlegg en demonstrasjon i dag
App Store Google Play