Billetto billettluke

Omfavn en tilnærming til flere kanaler for billettsalg. Sett opp en billettluke for sømløse kjøp i person, som styrker din nettbaserte salgsstrategi.

Selg
Øk billettsalget for ditt event med inntil 10%. Vår eventside og enkle kjøpsprosess er designet med tanke på brukervennlighet, slik at det blir en lek for billettkjøpere å finne eventer og kjøpe billetter på få minutter.
Markedsfør
Benytt tilgjengelige markedsføringsverktøy selv eller la motorene våre sende det til tusenvis av billettkjøpere på tvers av flere kanaler gjennom vår innebygde annonseringsløsning.
Administrer
Spar tid med en rask opprettelsesprosess, planlagte rapporter, automatiske ventelister og mer. Vi har utviklet en pålitelig plattform som lar deg fokusere mer på det du kan best.
Workcation

Både kunder og eventstilbydere opplever det som enkelt og oversiktlig. De alternativene jeg trenger er tilgjengelige og profesjonelle

Henriette Bonde
Forever Enjoy

POS

Utvid funksjonaliteten til ditt POS-system ved å integrere det med Billetto, slik at du kan godta kontaktløs betaling med kort, Apple Pay, Google Pay og mer

- Available chip and contactless payments
- Battery powered device
- Strong bluetooth connectivity
- Multiple mobile integrations

Kontantbetalinger

Opplev den praktiske Billetto Billettluken på forskjellige enheter, som gir deg muligheten til å akseptere både digitale og kontante betalinger. Og selvfølgelig vil du få all informasjon om billettluken din på vår plattform, for å forsikre deg om at alt er korrekt.

Hvorfor bruke billettluke?

Øyeblikkelig betaling

Nyt fordelene med praktiske og raske økonomiske transaksjoner med billettluke-funksjonen

Når en større målgruppe

Ta hensyn til et bredt spekter av billettkjøpere ved å innføre billettluke-løsningen, slik at du kan betjene dem som foretrekker fysiske betalingsmetoder.

Enkel administrasjon

La andre ta seg av billettsalg og skanning ved å tildele spesifikke oppgaver, slik at du kan konsentrere deg om eventsdetaljene.

Raskt og enkelt oppsett

Glem det gamle oppsettet av kontantregister. Åpne Billetto-appen på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen din, og du er klar for salg.

Billettkontorløsning for ditt event

Det er ingen universalløsning for å håndtere eventer, men vi har opparbeidet oss god innsikt i arrangørenes behov og identifiserer løsninger som kan være avgjørende for ditt event.

Contact us

Konserter og festivaler

Det er vanlig blant arrangører å benytte billettluken for å annonsere og selge eventuelle gjenværende ubrukte billetter fra online salget.

Fornøyelses- og temaparker

Inviter spontaniteten og la eventyrlystne adrenalin-søkere komme inn når de ankommer din park!

Utflukter og turer

Gjør det mulig for både lokale og turister å oppdage byen spontant ved hjelp av billettluken.

Bli Billetto-arrangør

Over 3,8 millioner brukere har valgt Billetto som sin primære billettplattform. Hvorfor vente? Snakk med våre eksperter innen billettsalg i dag!

Avtal en demo i dag
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play