Vi inspirerer folk til å gå ut mer

Billetto er den ledende markedsplassen for subkultur-eventer i Norden. Vi setter billettkjøperne i kontakt med indie-eventer og presser gjennom kulturelt mangfold ved å promotere subkulturer som gjør oss menneskelige.

Fellesskap for billettkjøpere

Billettos fellesskap har vokst til mer enn tre millioner medlemmer over de siste 12 årene. Bli med oss for å få oppdateringer på alle nyheter i byen din, eller for å finne eventer du kan dra på når du er ute og reiser.

Eventarrangør?

Billetto er mer enn bare et verktøy for salg av billetter. Ja, vi gir deg en plattform med alle verktøyene du trenger for å selge billetter og promotere eventet ditt på en enkel måte. Men vi vil også at du blir med på å jobbe mot målet vårt, å fyre oppunder det levende subkulturfellesskapet og oppfordre folk til å oppleve noe nytt hver gang de ønsker å gå ut (eller når de ønsker å bli hjemme).

Vi investerer i subkultur som ingen andre

Vi har samlet all vår kunnskap om annonsering og markedsføring og pakket det inn i vår Billetto annonsefunksjon. Du trykker bare på en knapp, og vi tar oss av alle slags annonser og anbefalinger eventet ditt trenger automatisk.

Kjøp en billett. Åpne sinnet ditt.

Ja, vi er stolte av å kunne si at vi har en av de enkleste og uproblematiske opplevelsene med billettkjøp i bransjen. Alle mulige lokale betalingsmetoder? Sjekk. Ingen lange, personlige utfyllingsskjemaer? Sjekk. Digitale billetter? Sjekk. Alt dette i tillegg til det beste utvalget av unike og flotte eventer. All of this is on top of the best selection of odd and delightful events.

Utforsk

Det er egentlig som Netflix for eventer.

Sjekk inn

Lokale betalingsmetoder og digitale billetter.

Hold deg oppdatert

Hold deg oppdatert på de kuleste eventene og de nyeste opplevelsene i byen din.

Se over, lagre og del

Følg dine favorittarrangører, lagre eventene du ønsker å delta på og del dem med vennene dine så dere kan dele opplevelsen.

Mer enn bare en billetteringsplattform

Billetto API kobler deg til partnere i øverste klasse og byr på avansert tek som sørger for å gi deg det meste ut av eventplanleggingen.

Løsninger med røtter i kode og design

Billetto er en billetteringsplattform med applikasjoner for markedsføring som setter omsetningsdata i kjernen av eventforretningene.

Fellesskap for billettkjøpere

Billettkjøpere kan utforske eventer, umiddelbart kjøpe billetter og sjekke inn som deltakere ved å bruke sin mobile lommebok.

Billettløsning for selgere

Våre betalingsplattformer er utstyrt med applikasjoner som gjør det enkelt å ha oversikt over omsetning, som forhindrer svindel og som kan utvides internasjonalt.

Betalingsplattformer

Vi benytter oss av et kraftig betalingssystem som gjør det enkelt å motta betalinger innenfor EU.

Infrastruktur

Vår skybaserte infrastruktur sørger for reliabilitet, skalerbarhet og sikkerhet.

Selvbetjent billetteringsplattform for promotører

Billettos plattform gjør det mulig for arrangører å selge, annonsere, markedsføre og administrere billetter og medlemskap.

En innovativ billetteringsplattform for arrangører av subkultureventer

Selg

Én plattform som lar eventarrangører selge billetter til kunder på nett, på mobil, i billettluken, på stedet eller offline.

Promotering

Én plattform som finner og promoterer eventet ditt til de riktige kundene uansett hvor de måtte befinne seg.

Annonsering

Vi kan sosiale medier, og vi vet hvordan de fungerer. Vår risikofrie annonsering gjør det mulig for våre arrangører å skalere billettsalget og nå ut til et bredere publikum.

Organiser

En rekke verktøy for administrering av kunder, eventer og økonomi for arrangører, slik at forretningene blir en suksess.

Vi er jo ikke roboter

Om du liker det, hører vi gjerne fra deg. Bli med i Billettos romskip!