Billetto event på nett

Det har aldri vært enklere å være vertskap for et event på nett, og Billetto tilbyr alle nødvendige verktøy og integrasjoner for å gjøre det vellykket.

Selg
Øk salget av eventer med opptil 10 %. Eventsiden og kjøpsflyten er designet med brukeropplevelsen i tankene, noe som gjør det enkelt for billettkjøpere å finne eventer og kjøpe billetter på få minutter.
Markedsfør
Bruk tilgjengelige selvpromoteringsverktøy, eller la motorene våre sende det til tusenvis av billettkjøpere på tvers av flere kanaler gjennom vår innebygde annonseringsløsning.
Administrer
Frigjør tiden din med en rask opprettelsesprosess, planlagte rapporter, automatiske ventelister og mer. Vi har laget en pålitelig plattform slik at du kan gjøre mer av det du kan best.
Workcation

Veldig enkelt å opprette eventer. Men det beste er også at supporten svarer raskt, og alltid med et veldig detaljert og vennlig svar.

Dorte
Psyke og Helbred

Legg inn ditt nettbaserte event

Forbedre din eventside på Billetto ved å bygge inn Vimeo eller YouTube live stream eller forhåndsinnspilte videoer med en enkel kode.

To eventsider

Når du oppretter et nettbasert event, har du to dedikerte sider: én for billettsalg og en annen kun for billettkjøperne. Etter kjøpet vil billettkjøperne dine få tilgang til siden der de kan se videoen eller direktesendingen din.

Toppfunksjoner for nettbaserte eventer

Tilpasset eventside

Løft ditt event på nett: Legg til beskrivelser, legg inn eller inkluder lenker til forhåndsinnspilt eller direktestrømmet innhold eksklusivt for billettkjøpere.

Starttid for event

Ta full kontroll over direktestrømmingen din ved å velge starttidspunkt og tilpasse når den vises på den dedikerte siden din.

Gjesteliste

Del enkelt informasjon etter eventet ved å laste ned gjestelisten og kommunisere med deltakerne utenfor Billettos plattform.

Spørsmål om bestilling

Samle verdifull deltakerinformasjon ved å legge til tilpassede bestillingsspørsmål i betalingsprosessen. Utvid din innsikt og forbedre eventopplevelsen.

Nettbasert eventløsning for deg

Prøv vår nettbaserte eventløsning, skap din nettbaserte eventside, så deler vi den direkte med publikum etter at de har kjøpt billett.

Contact us

Direktestrømmiing

Stream live-arrangementet ditt for de som ikke kunne delta personlig.

Webinarer og kurs

Samle publikum til webinaret eller en nettkurs for å dele kunnskapen din.

Forhåndsinnspilte videoer

Del kunnskapseventet ditt videre ved å gi tilgang til dine forhåndsinnspilte webinarer eller kurs.

Bli Billetto-arrangør

Over 3,8 millioner brukere har valgt Billetto som sin primære billettplattform. Hvorfor vente? Snakk med billettsalgsekspertene våre i dag!

Planlegg en demonstrasjon i dag
App Store Google Play