Billetto Digitale eventer

Å arrangere et online event har aldri vært enklere, og Billetto gir alle nødvendige verktøy og integrasjoner for å hjelpe deg med å lykkes.

Selg
Øk billettsalget for ditt event med inntil 10%. Vår eventside og enkle kjøpsprosess er designet med tanke på brukervennlighet, slik at det blir en lek for billettkjøpere å finne eventer og kjøpe billetter på få minutter.
Markedsfør
Benytt tilgjengelige markedsføringsverktøy selv eller la våre motorer nå tusenvis av billettkjøpere på tvers av flere kanaler gjennom vår innebygde annonseringsløsning.
Administrer
Spar tid med en rask opprettelsesprosess, planlagte rapporter, automatiske ventelister og mer. Vi har utviklet en pålitelig plattform som lar deg fokusere mer på det du kan best.
Workcation

Veldig enkelt å opprette eventer. Men det beste er også at supporten svarer raskt, og alltid med en svært detaljert og vennlig tilbakemelding.

Dorte
Psyke og Helbred

Integrer ditt online event

Forbedre din Billetto-side for online eventer ved å bygge inn Vimeo- eller YouTube direktesendinger eller forhåndsinnspilte videoer med en enkel kode.

To eventsider

Når du oppretter et nettbasert event, har du to dedikerte sider: én for billettsalg og en annen kun for billettkjøperne. Etter kjøpet vil dine billettkjøpere få tilgang til siden der de kan nyte videoen eller direktesendingen din.

Topp funksjoner for online eventer

Tilpasset eventside

Ta ditt online event til nye høyder: Legg til beskrivelser, integrer eller inkluder lenker til forhåndsinnspilt eller direktesendt innhold, eksklusivt for billettkjøpere.

Starttid for event

Ta full kontroll over din direktesending ved å velge starttidspunkt og tilpasse når den vises på din dedikerte side.

Gjesteliste

Du kan enkelt dele informasjon etter eventet ved å laste ned gjestelisten og kommunisere med deltakerne utenfor Billettos plattform.

Spørsmål om bestilling

Samle verdifull informasjon om deltakerne ved å legge til egendefinerte spørsmål under bestillingsprosessen. Utvid innsikten din og forbedre eventet.

Nettbasert eventløsning for deg

Prøv vår nettbaserte eventløsning, opprett din nettbaserte eventside, og vi vil dele den direkte med publikumet ditt etter at de har kjøpt en billett

Contact us

Direktestrømmiing

Strøm ditt direktesendte event for de som ikke kunne delta fysisk.

Webinarer og kurs

Samle publikum til webinaret eller et nettkurs for å dele kunnskapen din.

Forhåndsinnspilte videoer

Del kunnskapseventet ditt enda bedre ved å gi tilgang til dine forhåndsinnspilte webinarer eller kurs.

Bli Billetto-arrangør

Over 3,8 millioner brukere har valgt Billetto som sin primære billettplattform. Hvorfor vente? Snakk med våre eksperter innen billettsalg i dag!

Avtal en demo i dag
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play