Billetto løsning for gjentakende event

Gjør eventbestillinger enklere med Billetto's gjentakende eventer. Legg ut flere tidspunkter, uten behov for separate eventer for hver dato.

Selg
Øk billettsalget for ditt event med inntil 10%. Vår eventside og enkle kjøpsprosess er designet med tanke på brukervennlighet, slik at det blir en lek for billettkjøpere å finne eventer og kjøpe billetter på få minutter.
Markedsfør
Benytt tilgjengelige markedsføringsverktøy selv eller la våre motorer nå tusenvis av billettkjøpere på tvers av flere kanaler gjennom vår innebygde annonseringsløsning.
Administrer
Spar tid med en rask opprettelsesprosess, planlagte rapporter, automatiske ventelister og mer. Vi har utviklet en pålitelig plattform som lar deg fokusere mer på det du kan best.

Opprett én gang - selg mer

Unngå sløsing med tid og krefter ved å slippe den kjedsomme oppgaven med å opprette individuelle eventer for ulike tidspunkter. Med vår løsning for gjentatte eventer kan du enkelt generere flere tidspunkter, mens du kun oppretter eventet én gang. Forenkle arbeidsflyten og ha fokus på det som virkelig betyr noe - ditt event

Tilpasset alle typer eventer

Uavhengig av om du har daglige eventer eller månedlige samlinger, kan du ta styringen over tidsplanen med Billetto. Du kan justere frekvens, varighet, antall gjentakelser og mer for å tilpasse eventet nøyaktig slik du vil ha det.

Fordeler med løsningen for gjentakende eventer

Arvede billettyper

Billetto tar seg av automatisk distribusjon av opprettede billettkategorier til alle tidspunkter, så du slipper å bekymre deg for manuell håndtering. Opplev problemfrie billettsalg.

Uendelige tidsintervaller

Tilpass hyppigheten til ditt gjentakende event med Billetto. Du kan enkelt legge til flere tidspunkter etter behov for å opprettholde full kontroll over ditt events tidsplan.

Løpende utbetaling

Hvert tidspunkt behandles som et separat event, og garanterer individuelle utbetalinger ved fullføring. Opplev en problemfri utbetalingsprosess med Billetto.

Enkel salgsoversikt

Hold oversikt over salget på tvers av alle tidspunkter med vår smarte én-siders salgsoversikt. Hold deg oppdatert og ta informerte beslutninger med Billettos brukervennlige grensesnitt

Løsning for gjentakende event for deg

Bli en del av våre gjentakende arrangører på Billetto ved å sørge for en flott online kjøpsopplevelse for dine billettkjøpere.

Contact us

Attraksjoner i byen

Billetto fungerer som en plattform for mange arrangører som håndterer attraksjoner med begrenset kapasitet. Denne innovative løsningen gjør det mulig for arrangører å tilby ulike tidspunkter for å hindre overfylte steder.

Kinoer

Med Billetto kan du enkelt selge kinobilletter. Du kan legge ut filmer og deres tidspunkter, slik at billettkjøpere kan velge sin foretrukne film for den kommende kinokvelden.

Fergeturer

Vårt team har bred erfaring med å tilby løsninger for administrasjon av fergetidtabeller, samtidig som vi sikrer en problemfri opplevelse for billettkjøpere

Bli Billetto-arrangør

Over 3,8 millioner brukere har valgt Billetto som sin primære billettplattform. Hvorfor vente? Snakk med våre eksperter innen billettsalg i dag!

Avtal en demo i dag
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play