Billetto løsning for gjentakende event

Forenkle eventbestillinger med Billettos gjentakende eventer. Legg ut flere tidspunkter uten problemer, uten å opprette separate eventer for hver dato.

Selg
Øk salget av eventer med opptil 10 %. Eventsiden og kjøpsflyten er designet med brukeropplevelsen i tankene, noe som gjør det enkelt for billettkjøpere å finne eventer og kjøpe billetter på få minutter.
Markedsfør
Bruk tilgjengelige selvpromoteringsverktøy, eller la motorene våre sende det til tusenvis av billettkjøpere på tvers av flere kanaler gjennom vår innebygde annonseringsløsning.
Administrer
Frigjør tiden din med en rask opprettelsesprosess, planlagte rapporter, automatiske ventelister og mer. Vi har laget en pålitelig plattform slik at du kan gjøre mer av det du kan best.

Skap en gang – selg mer

Spar tid og krefter ved å droppe den kjedelige oppgaven med å lage individuelle eventer for ulike tidspunkter. Med vår løsning for gjentakende eventer kan du enkelt generere flere tidspunkter mens du går gjennom prosessen for å lage eventer bare én gang. Strømlinjeform arbeidsflyten din og fokuser på det som betyr mest – eventet ditt.

Tilpasset alle typer eventer

Enten du har et daglig event eller en månedlig samling, ta kontroll over timeplanen din med Billetto. Still inn frekvens, varighet, antall gjentakelser og mer for å skreddersy eventet akkurat slik du vil ha det.

Fordeler med løsningen for gjentakende eventer

Arvede billettyper

Fordel automatisk opprettede billettyper over alle tidspunkter med Billetto. Du trenger ikke å bekymre deg for å administrere distribusjonen deres manuelt. Nyt en sømløs billettopplevelse.

Uendelige tidsintervaller

Tilpass frekvensen av ditt gjentakende event med Billetto. Legg enkelt til flere tidspunkter etter behov for å opprettholde full kontroll over eventsplanen din.

Løpende utbetaling

Hvert tidspunkt behandles som et separat event, og garanterer individuelle utbetalinger ved fullføring. Opplev en problemfri utbetalingsprosess med Billetto.

Enkel salgsoversikt

Hold enkelt oversikt over salgene på tvers av alle tidspunkter med vår praktiske salgsoversikt på én side. Hold deg informert og ta informerte beslutninger med Billettos brukervennlige grensesnitt.

Løsning for gjentakende event for deg

Bli med våre tilbakevendende arrangører på Billetto ved å tilby en flott kjøpsopplevelse på nett for billettkjøperne dine.

Contact us

Severdigheter i byen

Billetto fungerer som en plattform for mange arrangører som håndterer attraksjoner som har begrenset kapasitet for mennesker. Denne innovative løsningen gjør det mulig for arrangører å tilby ulike tidspunkter, og sikrer at lokalet ikke er overfylt.

Kinoer

Billetto tilbyr bekvemmeligheten av kinobilletter. Den lar deg publisere filmer og deres tidsplaner, og gir billettkjøpere mulighet til å velge sin foretrukne film for sin neste filmkveld.

Fergeturer

Teamet vårt har omfattende erfaring med å tilby løsninger for å administrere tidsplaner for fergeturer samtidig som vi sikrer en sømløs opplevelse for billettkjøpere.

Bli Billetto-arrangør

Over 3,8 millioner brukere har valgt Billetto som sin primære billettplattform. Hvorfor vente? Snakk med billettsalgsekspertene våre i dag!

Planlegg en demonstrasjon i dag
App Store Google Play