Billetto medlemskap

Slipp hodepinen med administrering ved å gi tilgang og rabatter til klubbmedlemmer. Billetto har løsningen. Koble sømløst medlemskap til eventer for uanstrengte eksklusive fordeler.

Selg
Øk salget av eventer med opptil 10 %. Eventsiden og kjøpsflyten er designet med brukeropplevelsen i tankene, noe som gjør det enkelt for billettkjøpere å finne eventer og kjøpe billetter på få minutter.
Markedsfør
Bruk tilgjengelige selvpromoteringsverktøy, eller la motorene våre sende det til tusenvis av billettkjøpere på tvers av flere kanaler gjennom vår innebygde annonseringsløsning.
Administrer
Frigjør tiden din med en rask opprettelsesprosess, planlagte rapporter, automatiske ventelister og mer. Vi har laget en pålitelig plattform slik at du kan gjøre mer av det du kan best.
Workcation

Jeg kan enkelt gi tilgang til forskjellige sesongeventer for klubbmedlemmene mine med Billetto-medlemskap. De trenger bare å legge til strekkoden sin i kjøpsflyten og de får en billett.

Anonym arrangør

Ulike abonnementsmodeller

Tilby medlemmene dine friheten til å velge forpliktelsesnivå med en rekke abonnementsplaner. Sett regler for endringer og kanselleringer enkelt med Billetto, og sikrer en fleksibel og brukervennlig medlemsopplevelse.

Automatiske betalinger

Verken du eller medlemmene dine trenger å fornye medlemskapet manuelt. Systemet vårt trekker automatisk beløpet mens medlemmene dine lever livet.

Tilgang til medlemseventer

Lag en sømløs forbindelse mellom medlemseventet ditt og andre eventer, slik at medlemmene dine kan nyte eksklusiv tilgang og/eller rabatter. Billetto forenkler denne integrasjonen, og gir deg mulighet til å gi forbedrede fordeler til dine verdsatte medlemmer.

Mest populære funksjoner for medlemseventer

Kampanjer

Gi tilgang til så mange eller så få av eventene dine til medlemmene dine.

Dynamisk publikum

Vi vil automatisk oppdatere listen over medlemmene dine, og de vil ha tilgang til alle eventer som er satt opp for dem.

Billetto Advertising

Hvis medlemmene dine følger organisasjonen din, vil de automatisk bli varslet når du legger ut et nytt event.

Medlemskapsløsning for eventene dine

Utnytt potensialet til eventene dine med en medlemsbillett.

Contact us

Sportseventer

Gi fansen et sesongkort til alle kampene dine.

Hobbyer

Om du driver et treningsstudio, en keramikktime eller et fotostudio – medlemskap er en fin måte å få folk med på.

Fornøyelses- og temaparker

Tilby adrenalinsøkende publikum å nyte parken din hele sesongen.

Bli Billetto-arrangør

Over 3,8 millioner brukere har valgt Billetto som sin primære billettplattform. Hvorfor vente? Snakk med billettsalgsekspertene våre i dag!

Planlegg en demonstrasjon i dag
App Store Google Play