hero-image

Billetto features

hero bg

Event-oppsett og administrasjon

Raskt opprett eventer

Du trenger ikke å være en IT-whiz eller en kodeguru. Dersom du kan klikke og skrive, kan du opprette et event på Billetto. Det tar bare 5 minutter. (Ja, vi teller.)

Kontroller infoen

Ditt event, dine regler. Angi eventdato og -sted, legg til en tittel og en beskrivelse, og velg en kategori. Alt med noen få museklikk og noen få knapper på tastaturet.

Style listingen din

Tenk utenfor boksen og gjør noe annet enn vanlig gammel tekst. Legg til et helteaktig bilde til eventet ditt. Legg inn videoer og bilder, lenker til relevante nettsteder, og formater teksten for å krydre siden og gjøre den din.

Tilpass billettene dine

Legg til så mange billetttyper som du ønsker, og bestem hvor mange av hver du skal selge. Billetttyper inkluderer gratisbilletter, betalte billetter, donasjoner, påmeldinger og billettkuponger som skal hentes senere på en fysisk lokasjon.

Selg kuponger

Skal du tilby mat eller merchandise på eventet ditt? Selg dine kuponger online. Gjester kan senere bytte inn disse for mat, drikke, merch eller andre varer du gir ut under selve eventet. Veldig greit, ikke sant?

Hjelp gjestene å navigere

Ingen liker å gå seg vill. Når du velger eventstedet, vises det på et kart over området nederst på eventlisten. Det bir lettere for gjestene dine å finne lokalet.

Fremhev innledere/talere dine

Vis frem de store stjernene til eventet ditt. Legg til bilder, titler og navn for å få dem til å vises på eventet ditt. Skinnende!

Rediger knappene dine

"Få billetter" gir bare mening hvis det er --- du vet --- billetter for å få. Hvis det ikke er tilfelle for arrangementet ditt, ikke noe problem! Bare erstatt standardknappen med "Registrer," "Donere" eller "Få sesongkort" en.

Tilpass nettadressen din

Er du ikke fornøyd med den ikke-uttalende, automatisk genererte nettadressen til event-listingen din? Hvem ville vært ?! Ikke vær redd. Definer nøyaktig hvordan du vil at den skal vises.

Vær mobilvennlig

Eventsiden din er optimalisert for å se bra ut på hvilken som helst enhet. Gå videre, fortell dine gjester at de må sjekke det ut på smarttelefonene, nettbrettet eller datamaskinene sine.

Administrer kapasitet for lokalet

For mange gjester, for liten plass? Sett en grense for totalt antall billetter til salgs. Når det kombinerte billettsalget ditt når det antallet, vil eventet ditt offisielt vises som "Utsolgt." Boo hoo.

Planlegg det

Velg alternativet "Publiser senere", slik at eventet ditt bare vises etter en viss dato og klokkeslett. Du kan gjøre det samme for billettene dine og angi det nøyaktige tidsvinduet der hver av dem er tilgjengelig.

Gjør det privat

Er din eventet bare åpent for uvalgte? Fjern markering fra "Public"-boksen og se den forsvinne fra offentlige listinger. Poff, det er borte! Bare folk med eventlenken vil kunne få tilgang til det.

Avbryt når

Dersom du ombestemmer deg, er kansellering like enkelt som å klikke på en knapp. (Selv om du mest sannsynligvis vil legge til en melding for å fortelle dine gjester hva som gikk galt.)

Klone eventet ditt

Ønsker du å gjenta fjorårets suksess? Har du en rekke gjentagende eventer? Klone ditt nåværende event og foreta nødvendige tilpasninger. Din hær av (event) kloner er klar!

Lag hemmelige koder

"Pssst, hei ... vil du ha de 'spesielle' billettene?" Skjul dine mest eksklusive billetter bak en tilgangskode. De vil bare dukke opp når den riktige koden er skrevet inn. Ingen magisk ord, ingen spesielle billetter. Unnskyld.

Billettsalg og gjestregistrering

Registrer gjester gratis

Det er kanskje ikke gratis lunsj, men det kan helt klart være gratis eventer. Bruk vår plattform til å tilby gratis-billetter eller spore gjestregistreringer. Den totale kostnaden for både deg og dine gjester er null. Det er billig det!

Bestem hvem som betaler

Når du selger en billett, tar vi en liten avgift. Men det er du som bestemmer om du skal legge til denne avgiften i billettprisen (du får litt mindre) eller sende den videre til dine gjester (de betaler litt mer).

Samle donasjoner

Kjører en veldedighets-event? Heia deg! Du kan be om donasjoner direkte gjennom eventsiden. Bare legg til en "Donasjon" billett til listen din. Voilà, du er klar!

Behandle betalinger ...

...som en proff. Men du trenger ikke å være en. Vi håndterer alle betalinger for deg. Gjester kan betale med vanlige kredittkort eller via faktura. Du kan også bruke vår app til å spore offline betalinger.

Motta inntektene dine

Når eventet er over, er det på tide å få dine opptjente penger du har jobbet hardt for. Bare gi oss dine bankdetaljer og se på at billettprisene kommer inn i kontoen din via den fantastiske kraften til et direkte innskudd.

Få ekstra info

Trenger du å vite dine gjesters kostbehov eller hvilken musikk de foretrekker? Bare spør! Legg til et spørsmål som vises når de kjøper en billett - det kan være et åpent spørsmål eller en drop-down-liste.

Kom i kontakt med gjester

Gjester kan nå ut til deg med spørsmål eller forespørsler via et sikkert skjema på vår side. På samme måte kan du skrive til gjestene for å dele praktisk info om eventet, kunngjøre billettopplysninger, osv.

Print ut billetter

Trenger du noen fysiske billetter til å dele ut eller bruke for offline-kampanje? Bare be om en e-post med ferdige PDF-filer. Dine billetter vil til og med ha strekkoder og QR-koder på dem. Så snazzy!

Gjester oppdaterer direkte

Billettkjøpere vil kanskje oppdatere navnet på billetten eller til og med overføre den til en venn. Det er helt greit: De kan gjøre det direkte på nettstedet vårt. Så det er en mindre stress for deg. Puh.

Reserverte sitteplasser

Tilby sitteplass-billetter

Har lokalet din tildelt sitteplasser? Dersom du forventer å selge minst 100 + sitteplass-billetter, kan vår "Reserverte sitteplasser" -tjeneste være for deg.

Visualiser ditt lokale

Vi samarbeider med deg for å lage et tilpasset sitteplasskart for ditt spesifikke event. Se sitteplassplanen din komme i live. Perfekt for teatre, stadioner, kinoer og andre steder med tildelte sitteplasser.

Gjester klikker for å kjøpe

Gjør dine sitteplass-billetter lette å kjøpe med et superenkelt pek og klikk-grensesnitt. Dine gjester kan visuelt navigere sitteplanen din ved å bla, zoome inn og ut og velge deres foretrukne seter.

Lås spesielle seter

Vil du reservere bestemte seter til VIP eller noen få heldige gjester? Opprett en tilgangskode som låser opp deler av sitteplanen din når noen bruker den. Ganske så sneaky av deg.

Få oversikt

I dashbordet kan du overvåke din reservert salg av sitteplasser, billettilgjengelighet og oppmøte. Alt i en praktisk oversikt.

Event-promotering

Selg på din side

Har du en blogg eller et nettsted? Gode nyheter: Vi gir deg en billett-widget for å kopiere og lime inn på nettstedet ditt. Dine besøkende vil kunne kjøpe billetter eller registrere seg der på nettstedet ditt uten å måtte forate siden.

Eie din profil

Du får din egen arrangørprofil som folk kan følge. Tilpass bildet, omslaget og beskrivelsen for å fremme deg selv. Dine kommende eventer vises automatisk også der oppe.

Klikk for å dele

Deling skal ikke ta mer enn ett enkelt klikk. Derfor har du lagt til to store, fargerike knapper for å hjelpe deg og dine deltakere dele eventet ditt på Facebook og Twitter.

Lokk med spesielle billetter

Få litt buzz ved å tilby tidsbegrensede Early Bird-billetter. Selg eksklusive VIP-billetter for gjester som er villige til å betale mer for å få ekstra fordeler. Husk: Det er ingen grense for hva slags billetter du kan selge.

Send en e-post til dine gjester

Eksporter gjestelisten din til et e-postverktøy av ditt valg. Du er klar til å kunngjøre konkurranser, billettopplysninger og spesialtilbud.

Bli automatisk oppført

Eventuelle publiserte eventer legges til i vår eventliste. Folk kan oppdage det ved å bla og søke etter eventer. Ikke bekymre deg: Dersom eventet ditt er privat, vil vi ikke fortelle noen. Vi kan holde på en hemmelighet.

Bli værende i appen vår ...

Vår gratis event-discovery app hjelper billettkjøpere å søke etter og oppdage nye eventer å delta på. Dersom eventet ditt er på nettstedet vårt, er det i vår app. Ser du? Du kan være to steder samtidig.

... og kanskje vårt nyhetsbrev?

Av og til sender vi kuraterte e-poster for å promotere eventer til våre abonnenter. Hvem vet, kanskje eventet ditt vil komme på listen?

Eventuelt verktøy

Bruk vår app

Det er ikke behov for fancy pro skannere og et fullt kasserer oppsett. Har du en smarttelefon? Flott: Gjør den om til en provisorisk billettscanner og kasseapparat. Alt du trenger er vår gratis Event Manager-app.

Sjekk inn gjester

Appen lar deg søke etter gjesters navn og sjekke dem inn direkte. Eller du kan bare skrive ut gjestelisten din for å krysse navn ut den gammeldags måten. Vi dømmer ingen.

Skann billetter

Bedre still: Siden hver billett leveres med en QR-kode og en strekkode, kan du enten bruke smarttelefonkameraet eller en dedikert strekkodeskanner til å raskt skanne folks billetter. Klikk, plutselig er de inne!

Gi gjestene muligheter

Gjester kan velge hvilket billettformat de foretrekker. De kan printe ut billettene, eller bare vise dem på en smarttelefonskjerm. Og ja, e-billetter vil også fungere med deres wearables som Apple Watch.

Spor offline salg

Selger du billetter på døren? Du er en rebell! Du kan bruke Event Manager-appen til å selge billetter på stedet og spore disse i din totale billettsalgsoversikt.

Se live statistikk

Vær ett steg foran. Spor hvem som kjøpte billetter og hvor mange gjester som allerede har sjekket inn når som helst. Alt dette rett på smarttelefonen din.

Rapportering og innsikt

Få oversikten

Dashboardet ditt gir deg en rask oversikt over totalinntekt og antall solgte billetter. Se hvordan billettsalgene dine har utviklet seg med en interaktiv historisk graf.

Se breakdown

Selge flere billetter? Få nedbrytingen for hver enkelt, inkludert en titt på om den ble kjøpt online eller via vår Event Manager-app. Hold faner på hvor mange billetter du fortsatt har tilgjengelig.

Motta daglige rapporter

Ønsker du ikke å logge inn for å sjekke statistikken din? Vi klandrer deg ikke! Gjør ting enkelt for deg selv. Be om en daglig rapport og få listen over transaksjoner og billettstatus sendt til din e-post en gang om dagen.

Legg til Google-data

Dersom du bruker Google Analytics, kan du integrere kontoen din med Billetto for å få ekstra statistikk om folk som ser på dine eventlister.

Se referatene

Se hvilken av kanalene dine som fører til salg, og hvem som har henvist folk til eventlisten din. Dette kan hjelpe deg med å optimalisere kampanjen.

Få gjesteinnsikt

Se hvor deltakerne kommer fra på et fargekodet, interaktivt kart. Få en forståelse av billettkjøpernes demografi for å bedre målrette din markedsføring.

Integrer med Facebook Pixel

Vår gratis event-discovery app hjelper billettkjøpere å søke etter og oppdage nye eventer å delta på. Dersom eventet ditt er på nettstedet vårt, er det i vår app. Ser du? Du kan være to steder samtidig.

Eksporter gjestelister

Du kan enkelt eksportere gjestelisten din i forskjellige formater, inkludert PDF, XLS, CSV og TXT. Hvis du bruker Attendium, kan vi også eksportere i et kompatibelt XLS-format. Vi er ganske fleksible.

Support

Spør oss om hva som helst

Sitter du fast? Lei deg? Trenger du hjelp? Vi er her for deg. Du kan enten sende oss en e-post eller ringe telefonens telefonlinje under arbeidstiden. Vi vil gjøre vårt beste for å gjøre deg fornøyd.

Finn et svar

Har et spørsmål? Det er en sjanse for at noen andre allerede har spurt om det. Søk eller bla gjennom vår liste over vanlige spørsmål og få tips om hvordan du får mest mulig ut av Billetto-funksjonene.

Få tips og triks

Vi har satt sammen en hel masse artikler, e-bøker og blogginnlegg for å hjelpe deg med å bli en bedre event-arrangør. Når alt kommer til alt, lykkes vi når du lykkes.

pattern