Selg konsertbilletter. Enkelt, raskt og gratis.

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Selg konsertbilletter med Billetto

Er du konsertarrangør? Eller spiller du konserter selv? Vil du selge billetter til dedikerte konsertgjengere? Prøv Billetto. Vi er en billettside som gjør det enkelt for deg å opprette et event, selge billetter, følge med på salgsantall og påmeldinger, og mye mer. Ethvert musikkevent passer perfekt inn hos Billetto - enten det er en intim stuekonsert eller en utendørs stadionkonsert.


Det tar bare noen få minutter å opprette og publisere en eventside, og det er like enkelt som å opprette et event på Facebook. Med det samme du har laget eventsiden kan du selge billetter, kuponger, merchandise eller annet, og enkelt følge med på hvor mange som kommer på konserten.


Vi gjør det enkelt for deg å markedsføre konsertene dine. Eventsiden er designet for å se bra ut uansett om man åpner den på mobilen, nettbrettet eller PC-en. Du kan også bruke vår billett-widget for å selge billetter gjennom Billetto direkte fra din egen nettside eller blogg. I tillegg vil konserten selvsagt bli vist til brukere og følgere av Billetto, og man kan enkelt finne frem til den med søkefunksjonen. Vi har over 500,000 billettkjøpere årlig.


Vet du hva det aller beste er? Du behøver ikke betale en krone for å bruke Billetto. Når noen kjøper en billett til en av konsertene dine, så krever vi en liten bookingavgift. Du velger selv om du vil absorbere denne avgiften selv eller la billettkjøperne ta seg av det. Eventsiden for konserten din kan være på nett innen 5 minutter.

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.