Selg billetter til et arrangement. Raskt og kostnadsfritt.

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Har du planlagt et arrangement? Da leter du kanskje etter en god måte å selge billetter på, som du ikke trenger å bruke for mye tid på å sette opp? Du har kanskje lyst til å unngå å opprette et eget system og bruke tid på å finne ut hvordan man tar imot betaling på nett osv.

Billetto er da stedet for deg. Her kan du opprette og promotere arrangementer, selge billetter på nett, administrere gjestelister og holde oversikt over salg og påmeldinger. Alt fra én og samme side. Vi tar oss av billettsalget for deg, og du kan fokusere på å få til et spennende og suksessfullt arrangement. Det beste av alt? - Det er helt gratis.

Du får en stilig og mobil-optimalisert arrangement-side som er klar til å deles på sosiale medier. Du kan også integrere en widget på din egen nettside for å selge billetter via Billetto direkte. Billettkjøpere kan benytte flere ulike korttyper for å betale. Du trenger ikke være ekspert på IT eller markedsføring for å selge billetter til arrangementene dine.

Du kan registrere deg og begynne å selge billetter med bare noen få klikk. Prøv det. Det er gratis.

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.