Selg billetter til ditt event. Enkelt, raskt og gratis.

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Gratis side for billettsalg til ditt event

Leter du etter en nettside for å selge billetter til eventene dine? Du trenger ikke lete lenger. Billetto gir deg muligheten til å selge billetter til alle slags eventer enkelt, raskt og gratis.


Når vi sier at det er enkelt, så betyr det at du ikke trenger noen teknisk avanserte IT-ferdigheter for å komme i gang. Det er like enkelt som å opprette et event på Facebook. Kryss på halsen.


Når vi sier at det er raskt betyr det tar mindre enn 10 minutter å få opprettet ditt første event og dets tilhørende billettsalg. Det er bare å trykke på "Opprett event". Ta tiden selv.


Og når vi sier at det er gratis, så mener vi det óg. Du betaler ingenting fra egen lomme for å bruke vår billettplattform. Du betaler ingen månedlige avgifter, og hvis du velger å la billettkjøperne betale for billettavgiften så får du absolutt hele totalsummen av inntektene fra billettsalget selv. Hvis du oppretter et gratis-event med gratisbilletter eller enkel påmelding så tilkommer det ingen billettavgift.


Lyst til å gi det et forsøk? Trykk på knappen under og kom i gang med å selge billetter til ditt event på mindre enn 10 minutter.

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.