Registrer deltakere via Facebook. Enkelt, raskt og kostnadsfritt.

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Registrer deltakere til ditt event på Facebook.

Hvis du arrangerer et event og ønsker å selge billetter direkte fra Facebook, trenger du ikke lete lenger. Med Billetto kan du opprette et event på få minutter, og selge billetter eller ta imot påmeldinger via Facebook. Du trenger ikke installere noen apper, eller bedrive noen tekniske tryllekunster. Du får en eventside som du kan legge til på Facebook ved å kopiere URL'en.


Hvis du er en privatperson med et Facebook-event, er det bare å lime inn URL'en til eventsiden din inn i eventbeskrivelsen på Facebook. Hvis du ikke har opprettet et Facebook-event, kan du dele eventsiden i newsfeeden din istedet. Vi gjør det enkelt for deg å selge billetter via Facebook.


Hvis du har opprettet et Facebook-event med en Facebook-side (f.eks. siden til din bedrift) kan du bruke feltet for “Ticket URL” når du oppretter Facebook-eventet, som beskrevet her. Du limer bare inn URL'en til din eventside på Billetto her for å aktivere knappen for "Kjøp Billetter". Sånn. Så kan du selge billetter via Facebook-eventet ditt.


Og det aller beste? Du betaler ingenting for å bruke Billetto eller vår billett-widget. Kom i gang helt kostnadsfritt og integrer widgeten i din egen side på Wordpress på null komma niks.

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.