Eventregistrering på nett. For alle dine eventer

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Eventregistrering og -booking

Dersom du leter etter en nettside som kan ta seg av registreringer til ditt event og holde styr på gjestelistene, så har du kommet til rett plass. Billetto gir deg muligeten til å opprette ditt eget event på få minutter. Vi tilbyr en kraftull pakke av verktøy som skal hjelpe deg med å administrere og organisere ditt event på enklest mulig måte


Vil du unngå et overfylt lokale? Angi et maksimalt antall billetter for å holde styr på hvor mange som kommer. Få gjestene til å registrere seg på forhånd, så du er best mulig forberedt. Vil du selge billetter fysisk? Du kan også generere billetter på Billetto, skrive dem ut og selge dem fysisk. Elektroniske eller fysiske billetter - valget er ditt.


Vi hjelper deg også med å holde oversikten over påmeldinger til ditt event. Se hvor mange som har registrert seg, og hvor mange av de ulike billettypene som har blitt solgt. Du får til og med tilgang til en gratis mobilapp som hjelper deg med å skanne billetter i døra.


Prikken over i'en? Vårt system for eventregistrering er fullstendig gratis å bruke. Vi lever av en liten billettavgift som tillegges billettprisen ved billettsalg, men dersom eventet ditt er gratis krever vi ingen avgift. Det ville jo simpelthen vært uhøflig.

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.