Selg billetter til eventer. Enkelt, raskt og gratis.

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Billettselgere på nett

Billetto er en plattform for event-arrangører som også er billettselgere. Dette er en plattform som lar deg opprette og administrere eventer og selge billetter direkte til gjestene dine.


Med Billetto får du tilgang til en rekke nyttige verktøy som er utformet for å gjøre det enklere å selge billetter til eventer. Du kan opprette din første eventside på bare noen få minutter. Alt du trenger å gjøre er å skrive en eventbeskrivelse og velge hva slags billetter du vil legge ut for salg: standardbilletter med en pris du bestemmer selv, gratisbilletter, matkuponger eller annet. Billettkjøperne kan betale med alle de vanligste korttypene som Visa, MasterCard, American Express, JCB og Maestro.


Arrangører kan enkelt følge med på billettsalget. Få oppdatert salgsstatistikk. Integrer eventet ditt med Google Analytics og Facebook Pixel for å få mer detaljert innsikt.


Billetto er alltid helt gratis for billettselgere. Billettkjøpere må dog betale en liten billettavgift i tillegg til billettprisen. Unntak: hvis eventet er gratis tillegges ingen billettavgift.


Har du lyst til å prøve det? Sett i gang billettsalget med bare noen få tastetrykk.

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.