Med et webverktøy og iOS-appen Event-Manager hjelper vi deg å gjøre eventet ditt enda bedre, blant annet ved å gi deg muligheten til å:

  • Følge med på billettsalget til ditt event døgnet rundt
  • Skanne billetter
  • Håndtere gjestelister
  • Bruke flere forskjellige enheter på samme tid
  • Dele kodenøkkelen til din Event-Manager med andre, slik at de kan bruke den til å skanne billetter uten å måtte ha tilgang til brukerkontoen din på Billetto.


Følg med på billettsalget på mobilen

Du er en travel person. Det har vi full forståelse for. Arrangører strever og sliter for å få store ting til å skje, og for å gjøre sine gjester fornøyde. For å forenkle prosessen har vi gjort det lett å holde oversikt over billettsalget; ved å bruke Event-Manager kan du finne ut av hvor mange billetter du har solgt fra hvor du enn måtte befinne deg for øyeblikket.Å skanne billetter er lett som en plett

Event-Manager kan håndtere strekkoder i alle størrelser og former, og med en ekstern USB-skanner er det mulig å skanne så hurtig som én billett per 30 millisekund. Eventuelt kan du skanne ca. 10-15 billetter i minuttet ved bruk av en iOS-enhet (iPhone, iPad). Dersom du er interessert i å lære mer om disse verktøyene er det bare å ta kontakt med salgsteamet vårt for å få en demonstrasjon.


På nett eller på mobil

Uavhengig av om du bruker Event-Manager på telefon/nettbrett eller på en PC får du tilgang til nesten alle de samme funksjonene. Det eneste unntaket er at du kan ikke bruke appen til å selge billetter med kontanter eller kortterminal i døra. Ønsker du å selge billetter i døra skal du altså logge inn på Billetto i en nettleser, og problemet er løst.Kom i gang i dag ved å logge inn på din Billetto-konto, gå til "Kalender" og finn knappen hvor det står "Event-Manager". Eventuelt kan du laste ned appen gjennom iTunes. Husket vi å nevne at Event-Manager er helt gratis å bruke for alle arrangører som bruker Billetto? Jo, bare hyggelig!


Hvis du vil ha mer info, eller har lyst til å snakke med noen i vårt team om Event-Manager send oss en e-post på support@billetto.no.Prøv Event-Manager for iPhone og iPad nå

Last ned Event-Manager