Administrer eventene dine på farten

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Med et webverktøy og iOS-appen Event-Manager hjelper vi deg å gjøre eventet ditt enda bedre, blant annet ved å gi deg muligheten til å:

  • Følge med på billettsalget til ditt event døgnet rundt
  • Skanne billetter
  • Håndtere gjestelister
  • Bruke flere forskjellige enheter på samme tid
  • Dele kodenøkkelen til din Event-Manager med andre, slik at de kan bruke den til å skanne billetter uten å måtte ha tilgang til brukerkontoen din på Billetto.

Følg med på billettsalget på mobilen

Du er en travel person. Det har vi full forståelse for. Arrangører strever og sliter for å få store ting til å skje, og for å gjøre sine gjester fornøyde. For å forenkle prosessen har vi gjort det lett å holde oversikt over billettsalget; ved å bruke Event-Manager kan du finne ut av hvor mange billetter du har solgt fra hvor du enn måtte befinne deg for øyeblikket.


Å skanne billetter er lett som en plett

Event-Manager kan håndtere strekkoder i alle størrelser og former, og med en ekstern USB-skanner er det mulig å skanne så hurtig som én billett per 30 millisekund. Eventuelt kan du skanne ca. 10-15 billetter i minuttet ved bruk av en iOS-enhet (iPhone, iPad). Dersom du er interessert i å lære mer om disse verktøyene er det bare å ta kontakt med salgsteamet vårt for å få en demonstrasjon.


På nett eller på mobil

Uavhengig av om du bruker Event-Manager på telefon/nettbrett eller på en PC får du tilgang til nesten alle de samme funksjonene. Det eneste unntaket er at du kan ikke bruke appen til å selge billetter med kontanter eller kortterminal i døra. Ønsker du å selge billetter i døra skal du altså logge inn på Billetto i en nettleser, og problemet er løst.


Kom i gang i dag ved å logge inn på din Billetto-konto, gå til "Kalender" og finn knappen hvor det står "Event-Manager". Eventuelt kan du laste ned appen gjennom iTunes. Husket vi å nevne at Event-Manager er helt gratis å bruke for alle arrangører som bruker Billetto? Jo, bare hyggelig!


Hvis du vil ha mer info, eller har lyst til å snakke med noen i vårt team om Event-Manager send oss en e-post på support@billetto.no.

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.