Gode råd, sjekklister og forslag - alt du trenger å vite om planlegging av eventer, og litt til.


Planlegging av eventer med Billetto

Bruker du Billetto er billettsalget allerede tatt hånd om, og du kan konsentrere deg om promotering, planlegging og avholdelsen av eventet. Lær mer om hvordan du kan planlegge eventet ditt enda bedre med Billetto.


Billettskanning

Eventet ditt starter allerede ved døren, så sørg for at gjestene dine får en så god og effektiv opplevelse i køen som mulig. Skann billetter, finn navn på gjestelisten ila. sekunder, ha oversikt over hvem som har kommet og ikke - alt på ett sted.


Promotering av ditt event

Så har du planlagt eventet, men hvordan skal du gå frem for å få folk til å vite hva som skjer og at dette er DET eventet de burde komme på? Her er forslag til hvordan du skal markedsføre ditt neste event.


Sjekkliste for planlegging av eventer

Vi har satt sammen en sjekkliste som du kan bruke og tilpasse til dine behov. Hovedpoenget er det samme: planlegg god tid i forveien, så slipper du mange bekymringer på arrangementsdagen.


Topp tips for planlegging av eventer

Alle eventer er forskjellige, men det er noen prinsipper som kan anvendes på alle typer eventer, og som du burde ha i bakhodet når du planlegger din neste konsert, fest, konferanse, filmvisning eller annet.


Planlegg nyttårsfesten

Nyttårsaften er for mange årets største begivenhet, så det er viktig ta du planlegger kvelden godt. Billetto kan hjelpe deg med planlegging, billettsalg, markedsføring rettet mot målgruppen din, samt problemfritt innslipp i døra uten langsomme køer.

Hvordan opprette et event?

Opprett ditt event hos Billetto i dag og du vil få mer enn bare en eventside. Her er noen av tjenestene du vil få tilgang til med det samme du har registrert deg som ny bruker.


Hvordan opprette en nettbutikk for billettsalg

Som arrangør er din online markedsføring sannsynlig rettet mot å få folk til å besøke en nettside med info om dine kommende eventer.


Ticket Widget

Med vår integrerbare iFrame kan du selge billetter direkte fra hjemmesiden eller bloggen.

Første skritt på veien i planleggingen av ditt arrangement.


Alle store reiser virker vanskelige før man har tatt det første skrittet. Begynn i dag med å opprette ditt første event og se hvor lett det er å få en idé ut i livet når du har de riktige verktøyene.

Large et utkast og fortsett senere, motta betaling, opprett VIP-billetter, håndter gjestelister på en effektiv måte - alle tjenester som er tilgjengelige for deg til ethvert tidspunkt.

Bare tilfør din idé til blandingen.


La oss komme i gang med planleggingen av mitt neste event