5 tips for å opprette den perfekte eventsiden til ditt juleevent

Planlegger du et juleevent? Prøver du å finne en god måte å selge billetter eller ta imot påmeldinger? En ting som kan øke eller ødelegge billettsalget ditt er eventsiden din - hvis den er god vil kjøperne føle seg trygge på å gjennomføre transaksjonen, mens en dårlig eventside kan virke mistenkelig eller lite tiltalende. Les videre for å finne ut hvordan du skaper en perfekt eventside for å promotere ditt juleevent.


1. Begynn med bildet


En god eventside krever et godt forsidebile. Last opp et bilde i høy oppløsning, og la bildet tale for seg selv - tekst hører hjemme under eventbeskrivelsen. Mangler du et godt bilde? Trenger du inspirasjon? Sjekk ut vår håndplukkede liste over de beste forsidebildene fra arrangører på Billetto og finn det perfekte bildet til ditt event på en av disse 12 kostnadsfrie bilderessursene.


2. Legg til billetter


Opprett billetter, også hvis det er et gratisarrangement. Du kan velge "gratisbillett" som billettype, og dermed holde oversikt over antall gjester. Tenk på hvilke billettyper du vil ha, og hva som skal være inkludert i de ulike typene. Du kan booste salget ved å opprette såkalte "Early Bird"-tilbud, med rabatterte billetter til de som kjøper tidlig. Vær tydelig på når tilbudet starter og slutter.


3. Jobb med beskrivelsen


Du har fanget publikums interesse med et godt bilde og en fengende tittel, neste steg er å gi dem detaljene. Skriv en utførlig beskrivelse, slik at gjestene dine vet hva de får for pengene sine. Fortell dem hva som kommer til å skje, hva de trenger å ta med og inkluder gjerne et program med tidspunkter og informasjon om eventuelle artister, retter eller hva det er som skal presenteres. Hvis du har bilder fra tidligere arrangementer kan du inkludere dem i beskrivelsen for å gi et enda klarere inntrykk av hva gjestene dine kan forvente. Har du skrivesperre? Få inspirasjon fra 11 strålende eventbeskrivelser på Billetto.


4. Få informasjon fra deltakerne


Julen er den viktigste høytiden for mange, så du vil ikke skuffe gjestene dine. Bruk kjøpssiden til å samle inn informasjon om deltakerne, slik at du kan ivareta spesielle behov på eventkvelden. Hvis du arrangerer et julebord er det f.eks. alfa og omega å få informasjon om allergier og matpreferanser. Gjør alt for å få gjestene dine til å føle seg spesielle.


5. Ikke glem ekstratilbudene


Få enda mer ut av juleeventet ditt ved å tilby ekstra kjøpsalternativer. Du kan f.eks. opprette muligheten for å kjøpe merchandise som gjestene så kan hente på eventet. Hvis du skal selge noe på eventet kan du jo like godt ta imot betaling på forhånd. Så kan du også lettere estimere hvor mange produkter du skal ta med.

Gleder du deg til jul? Kom i gang med å opprette ditt juleevent nå.

La oss sette i gang!

Skap en flott eventside ved hjelp av Billetto og tilføy billetter (gratis eller med en pris som du velger selv)

Promoter & del

Del eventet i dine egne sosiale kanaler, og bruk Billettos widget for å selge billetter direkte fra din egen nettside

Sjekk tallene

Få jevnlig oppdatert salgsstatistikk og se hvor billettkjøperne kommer fra ved hjelp av Billetto Insights

Bli en del av vårt nettsamfunn

Legg til ditt event i en av kategoriene på Billetto, og gjør det enkelt for besøkende å finne frem til ditt event.

Unngå kø

Ikke la gjestene dine vente utenfor - bruk Billettos app for billettskanning for smidig innslipp.

Bruk deltakerlisten

Last ned lister over gjestene til ditt event, og bruk denne informasjonen for å promotere fremtidige eventer til de som allerede er interessert.

Let's go