Billetto er mer enn bare et verktøy for å selge billetter og administrere eventer. Billetto er også et samfunn bestående av engasjerte eventarrangører og ivrige eventgjengere. Vi har skapt denne plattformen for at du enkelt skal kunne opprette og dele eventer med vårt stadig voksende nettsamfunn - uansett størrelsen på ditt event.


Sikkerhet

Vi stoler på at alle arrangører som bruker Billetto opptrer i overenstemmelse med våre betingelser. Vi holder allikevel øye med alle nye arrangører og eventer som opprettes for å forsikre oss om at vilkårene overholdes, og for å beskytte billettkjøpere. Teamet vårt sitter beredt til å hjelpe billettkjøpere og eventarrangørere med spørsmål og andre henvendelser.


Tillit til varemerket vårt

Billettkjøpere og eventarrangører over hele Europa stoler på Billetto. Billettkjøpere gjenkjenner Billetto som en etablert plattform for billettsalg. Dette gir en følelse av trygghet, som igjen øker sjansen for at de gjennomfører kjøpet. Eventarrangører får delt eventet sitt med et interessert og engasjert publikum, i tillegg til at Billetto tar hånd om alle spørsmål fra publikummere om billettkjøp.


BILLETKJØPERE


Vi hos Billetto ønsker at du skal oppleve nye og spennende ting, og oppdage fantastiske steder. Vi ønsker også å hjelpe deg med alle spørsmål du har om billettkjøp eller brukerkontoen din på Billetto. Hvis du har spørsmål om et spesifikt arrangement, som f.eks. priser, spesielle tilbud, spilletider eller annen informasjon, så må du ta kontakt med eventarrangøren for å få svar. Under finner du noen ofte stilte spørsmål om billettkjøp.▪ Hvordan kjøper jeg billetter hos Billetto?

▪ Jeg har problemer med å få kjøpt billetter. Hva skal jeg gjøre?

▪ Hvordan kan jeg komme i kontakt med arrangøren av et event?

▪ Eventet jeg tenker å gå på er gratis. Trenger jeg å skaffe en billett?

▪ Er det trygt å betale med kort på Billetto?


Har du flere spørsmål? Ta kontakt med teamet vårt eller sjekk ofte stilte spørsmål for å finne svar.EVENTARRANGØRER


Uansett hvor stort eller lite ditt event er, så er du alltid hjertelig velkommen hos Billetto. Eventarrangører bruker Billetto til å administrere og selge billetter til eventer som for eksempel yoga-kurs, studentfester, konserter, forelesninger, matfestivaler og mye mer. Det er enkelt å dele eventer på Billettos plattform. Alle tjenester er gratis, det eneste vi krever er en liten bookingavgift som billettkjøperne betaler når de bestiller billetter. Hvis du har noen spørsmål, sjekk ut ofte stilte spørsmål under, eller ta kontakt med oss direkte.


▪ Hvordan oppretter jeg et event?

▪ Er Billetto virkelig gratis?

▪ Når vil jeg motta billettinntektene fra mitt arrangement?

▪ Hvor mye må billettkjøperne betale i billettavgifter?

▪ Hvor kan jeg se meldinger som gjester sender til meg?
Har du flere spørsmål? Ta kontakt med teamet vårt eller sjekk ofte stilte spørsmål for å finne svar.