hero-image
hero-image

Go mobile

Du trenger aldri å skrive ut fysiske billetter igjen. Utforsk og del eventer fra venner og fra resten av verden.

app-store google-play

Hvorfor velge Billetto?

En enkel app for dine arrangementskort og ledelse

family
En enkel app for dine arrangementskort og ledelse

Hold deg oppdatert med det siste fra dine lokale favorittarrangører. Selv når du ikke fysisk befinner deg på eventet fungerer appen som din egen private concierge, og gir deg de siste annonseringer og oppdateringer på hva som skjer og hva som er neste destinasjon.

communication
Få den beste live-opplevelsen

Billetto er på sitt beste under arrangementer. I tillegg til å holde oversikt over billettene dine og hjelpe deg jevnt gjennom døren, vil appen sørge for at du får mest mulig ut av arrangementet.

management
Administrer hendelsene dine på farten

Bytt til Event Manager når du lager din egen hendelse på Billetto. Bruk appen til å selge billetter ved døren, skann inn gjestene og spore billettsalget ditt over alle spillinngangene.

For arrangement arrangører

Skan billetter til arrangementet ditt

Bruk appen til å skanne folk inn i arrangementet ditt. Det er det enkleste event management verktøyet rundt. Synkroniser flere telefoner for å skanne billetter fra flere steder. Billetto app holder faner på billettsalget ditt, live event statistikk og hjelper deg med å få gjestene raskere for å unngå køen.

Billettkjøper

Oppdag nye erfaringer

Bruk appen til å oppdage nye opplevelser i byen din, bestill billetter på farten og vis billetten din på døren.

mobile

Bruk appen til å finne nye opplevelser rundt deg. Bruk filteret til å søke etter kategori, tid, sted eller en bestemt arrangement arrangør.

Ikke sikker på om du er klar til å kjøpe en billett til en hendelse? Lagre det for senere i appen. Følg dine favorittbegivenhetsorganer for å holde deg oppdatert med nye arrangementer.

Kjøp billettene direkte i appen. Lagre kortinformasjonen din for 1-klikk betaling i fremtiden - det har aldri vært enklere å kjøpe billetter med Billetto.

Lag trærne og hold billetten i lommen. Når du kjøper en billett eller på din datamaskin, blir den automatisk lagret i billettprofilen din - alt er klar til å bli sjekket på arrangementet.

dashboard-image

For arrangement arrangører

Live oppdateringer på alle enheter

Når hendelsen din er live, kan du følge statistikken på alle enhetene som er koblet til arrangørprofilen din: folk skannet inn / ut av lokalet og online / dørsalg.

Lag din begivenhet nå