hero-image

Ledelse

Billetto er et teknologiselskap som ble grunnlagt av tidligere arrangører og ingeniører med et enkelt mål om å få flere folk til å gå ut mer. I hjertet av hvert Billetto-event er våre arrangører som alltid har behov for de nyeste programvareløsningene for å tiltrekke seg flere deltakere.

Hos Billetto innovere vi fort fordi selskapets beslutninger er basert på et perspektiv av ulike arrangører som bruker vår plattform. Lederskap for oss er kombinasjonen av å levere den rette blandingen av funksjoner forespurt av våre arrangører og utvikle innovative løsninger til våre arrangører.

hero-6-screen

Styret

translation missing: no. lp.leadership.joe_cohen.name
Entreprenør | Angel Investor | Styremedlem | Advisor

Joe Cohen - Formann

Joe er en vellykket leder som har besteget forbruker, underholdning-og fritid virksomheter i både startup og corporate miljøer. Joe viderefører en dyp og unik kompetanse og innsikt til ledelse, strategi, merkevare og drift. Han har ledet utviklingen av vellykkede bedrifter i USA og Europa ved å bygge team som viser stor gjennomføringsevne og en vinnerkultur.

LinkedIn
translation missing: no. lp.leadership.jacob_bratting_pedersen.name
Partner i VF Venture / Vækstfonden

Jacob Bratting Pedersen

Ansvarlig for nye investeringer og næringsutvikling i IKT-porteføljen. Tidligere partner i venture-selskapet Northcap. Operativ erfaring fra flere teknologiselskaper, senest som COO for IKT-sikkerhetsselskapet Secunia. Lang erfaring med å bygge opp internasjonale salgsorganisasjoner og internasjonalisering av IKT-bedrifter. Praksis fra f.eks USA og Israel. Mastergrad i Business Administration and Commercial Law med flere kurs fra INSEAD, Harvard og MIT.

LinkedIn
translation missing: no. lp.leadership.per_mikael_jensen.name
Konsernsjef i Altinget.dk | Mandag Morgen | Altinget.se

Per Mikael Jensen

Frem til slutten av 2013, var Per Mikael Jensen leder av Metro International - et globalt gratis aviskonsern. Eid av investeringsselskapet Kinneviks, som også eier MTG (Viasat, TV3 TV1000). Fra 1. mai 2006 til 1 august 2007, var Per Mikael Jensen administrerende direktør i TV 2 / DANMARK A / S fra 1 juli 2017 Han er administrerende direktør i mediehuset Altinget.dk, Altinget.se og Mandag Morgen.

LinkedIn
translation missing: no. lp.leadership.peer_bentzen.name
Konserndirektør Business Development i Deutsche Post DHL konsernet

Peer Bentzen

Peer Bentzen bygget virksomheter og tjenester for store selskaper som AOL, Microsoft, DPDHL i Europa, USA og Asia. Han har omfatende ledererfaring i forretningsutvikling, salg, markedsføring, produktutvikling og partner økosystemer for ulike plattformer sammen med ledende partnere (f.eks Facebook, Linkedin, Twitter, Microsoft, YouTube, Salesforce, etc.). Peer tilbrakte mer enn 18 år som aktiv rådgiver og mentor for ulike startups innenfor startup økosystemet i Amerika, Europa og Asia.

LinkedIn

Ledelse

translation missing: no. lp.leadership.patrick_borre.name
Administrerende direktør

Patrick Borre

Før han begynten som konsernsjef hos Billeto har Patrick Borre grunnlagt og bygget flere vellykkede programvare e-handel markedsplasser som Downtown, Takeoffer og - DK største blogg-nettverk - Bloggere Delight. Patrick leder Billettos internasjonale ekspansjon med et hovedfokus på produktinnovasjon, samarbeidsmuligheter og fundraising.

LinkedIn
translation missing: no. lp.leadership.martin_sorensen.name
COO

Martin Sørensen

Billetto er en ekte datadrevet selskap der data blir utnyttet på tvers av hele selskapet til kontinuerlig testing og optimalisering av alle aspekter innen vår virksomhet. Martin Sørensen benytter sin bakgrunn som en fysiker, ingeniør og management konsulent for å akselerere produksjonen og visualisering av Billettos data slik at våre arrangører kan få bedre innsikt til billettkjøper. Martin har overordnet ansvar for back-office funksjoner, inkludert økonomi, HR, jus, data, rapportering og analyse.

LinkedIn

Investorer

translation missing: no. lp.leadership.vf_venture.title

VF Venture

VF Venture foretar egenkapitalinvesteringer i danske selskaper med en track record. Med spesiell fokus på kjernekompetanseområder innen IT, MedTech og industriell teknologi. Investeringer varierer fra EUR 1-3 millioner og den nåværende porteføljen består av 35 selskaper.

translation missing: no. lp.leadership.vf_venture.title
translation missing: no. lp.leadership.concentric.title

Concentric

Med fokus på europeisk teknologi space Concentric investerer mellom € 0,5 - 5m over livet av et vekstselskap i tidlig stadium. Som ledere de er vesentlig investert i partnerskapet og er derfor incentivised til å være proaktiv, oppfinnsom og hands-on.

translation missing: no. lp.leadership.concentric.title
translation missing: no. lp.leadership.d68.title

D68

D68 partner Thomas: en entreprenør og 3 x verdensmester windsurfer spesialisert i å bygge forstyrrende B2B teknologiselskaper. Etter en vellykket windsurfing karriere grunnla Thomas sin første startup DtecNet og skapte en global markedsleder i real-time media intelligens og anti-piratkopiering. Med hovedkontor i Los Angeles vokste selskapet til 100 + ansatte med en kundeliste som omfatter de største medieselskapene i verden, før det ble kjøpt opp av Markmonitor i 2010. Som en del av Markmonitor ledergruppe Thomas' gått ut MM å ThomsonReuters for $ 400m og senere kjørte TR digitale medier divisjon for 2 år før han begynte GAN Integritet som medstifter og styreleder.

translation missing: no. lp.leadership.d68.title
pattern

Prøv Billetto ved å lage ditt første event i dag

Millioner av mennesker rundt om i verden har allerede valgt BIlletto som deres plattform for å finne billetter og skape eventer.

Kom i gang