Billetto har raskt blitt en ledende plattform for organisering av alle slags eventer; fra matfestivaler til konserter til stand-up og mye mer.


Markedsføringsverdi

Billetto lar eventet ditt få den oppmerksomheten det fortjener. Å opprette eventer er enkelt, og du kan komme igang ila. få minutter med billetter ute for salg med det samme. I tillegg til å bli oppdaget gjennom søkemotorer vil eventet ditt få en ekstra markedsføringsplattform, nemlig Billettos Event App, samt Billettos nettsider.


Brukervennlig eventside med flott design

Vi prøver hele tiden å forbedre designet vårt og gjøre det så lekkert og behagelig for øyet som vi kan. Alt du trenger å gjøre er å laste opp noen bilder, videoer eller annet, så sørger vi for at siden din ser bra ut på enhver skjerm.


Optimalisert for Google

Ikke-teknisk sammendrag: vi jobber hardt for gjøre det lett å finne eventet ditt på nett. Teknisk forklaring: vårt sitemap er konstart oppdatert for å reflektere alle nye eventer, inkludert ditt, og Google plukker raskt opp ditt event og plasserer det høyt oppe i søkeresultatene. Vi jobber helle tiden for å optimalisere sidene våre og server-strukturen vår for SEO for å forbedre plasseringen din blant søkerestultatene.


Optimalisert for sosial deling

Hver eventside er tilpasset for å matche Facebooks søkestandarder, og fininnstilt for å se så bra ut som mulig når noen deler den på nett. Eventsiden din har delingsknapper for å enkelt kunne dele siden, og hver billettkjøper oppfordres til å dele eventet med sine venner.
Alle kan være en ekspert

Du får en proff konto helt gratis. Du trenger ikke oppgradere kontoen eller gå gjennom ild for å få tilgang til spesielle tjenester og egenskaper. Uavhengig av om du bare vil arrangere noen små eventer, så har du tilgang til akkurat de samme verktøyene som de største arrangørene som bruker siden vår har.


Det er ikke størrelsen som teller

Store som små - Billetto støtter alle slags eventer. Det er enkelt å opprette et event og tilpasse det til alt fra et middagsselskap til en stor musikkfestival.Ingen månedlige avgifter

Hvis du bare skal holde ett enkelt event burde du slippe å betale månedsavgifter for ett helt år. Hos oss trenger du ikke engang betale for en enkelt måned - du trenger faktisk ikke betale noe som helst. Hvis eventet ditt er gratis trenger hverken du eller gjestene å betale noe for å bruke Billetto. Hvis du tar inngangspenger er det en liten bookingavgift som tillegges billettprisen når gjestene kjøper billetter.


Lave og enkle priser

Vi vil at du skal ha de beste verktøyene for å lage fantastiske eventer, ikke kjede deg med kompliserte pristabeller og administrering. Sjekk ut prisene våre, og husk at det er opp til deg som arrangør om avgiften skal være inkludert i billettprisen eller stå som et tillegg.Mobil-app

Vår iPhone-app gir deg all Billettos styrke rett i håndflaten din. Billetter til alle eventer på Billetto kan kjøpes gjennom appen, og hvis du har opprettet et event hos Billetto kan du følge med på billettsalg og inntekter kontinuerlig. Det aller beste med appen er kanskje at du til og med kan bruke den til å skanne billetter!


Enkelt og greit

Det tar kun 5 minutter å sette opp ditt event og få billettsalget på beina. Høres det for godt ut til å være sant? Prøv det ut og se selv!

Kom igang nå

Opprett event