hero-image

Ideer til eventer på Valentine's Day

hero bg

Valentine's Day er rett rundt hjørnet. Hvis du er eventmaker, eller bare har lyst til å holde en fest for vennene dine, så har vi noen forslag til hvordan du kan gjøre alle hjerters dag til en spesiell dag for dine gjester.


Ideer til eventer for single
FEST FOR SINGLE: MØT DIN MATCH

Folk møtes på Tinder, Happn og andre datingapper, men hvor mange av dem tar seg tiden til å faktisk møtes? Få dem i et rom sammen, og få dem til å swipe. Tips: tilby en gratis drink til alle suksessfulle matcher, så får Tindrerne et ekstra insentiv for å komme.


MAKE IT SPEEDY

Ikke fan av ideen om en fest hvor folk har øynene rettet på mobilskjermen? Sett opp speed-dating istedet! Folk kommer garantert til å snakke sammen, enten de vil eller ei. Tips: la deltakerne få grunding informasjon om hva speed-dating går ut på, så ingen kommer til noe de ikke er forberedt på.


All deltakerinformasjon på ett sted


Du kan samle inn ekstra informasjon hvis du tilføyer flere felt.Finn ut akkurat hvor mange deltakere du kan forvente.Få en interaktiv gjesteliste for å holde oversikt over deltakerne.


Ideer til eventer for par

FILM + MAT

Middag og en film kommer til å vӕre et typisk valg for mange par på valentinsdagen, så hvorfor ikke prøve å gjøre en liten vri på det? Hve med visning av en romantisk film kombinert med vinsmaking? Match film og mat med hverandre. Tips: hvis du velger å tilby middag, husk å be om informasjon om matpreferanser og -allergier.


DANSEKURS

Hvis du er danseinstruktør, så er dette det perfekte tidspunktet å holde et kurs i pardans. Hvis du driver et utested, hva med å leie inn en instruktør? Så kan dere holde et kurs tidlig på kvelden, og leie inn en DJ til fremvisning av de nye trinnene på dansegulvet senere på kvelden. Tips: ha et tema for kvelden, som for eksempel Dirty Dancing eller Grease, alt avhengig av hvilken type dans instruktøren kan lӕre bort.


Administrer eventet bedre


Har lokalet begrenset med plass? Hold styr på hvor mange deltakere du kan forvente ved å selge billetter på forhånd.Vӕr en bedre vert. Bruk skjemaer for å be om matpreferanser og informasjon om eventuelle allergier.Unngå kø. Skann billetter og registrer gjestene raskt og enkelt med vår App til smarttelefon.


Ideer til eventer for skeptikerne

13 FEBRUAR

I år faller 13. februar på en lørdag. Med andre ord, på en perfekt dag for å arrangere en uforglemmelig fest. Tips: Hold festen for de som ikke er interessert i å tenke på Valentine's Day, så glem hjerte-dekorasjonene.


"SHAKE IT OFF"

En fest for de som vil riste av seg Valentine's-vibbene. Book en DJ, lei et lokale med dansegult og la gjestene riste av seg kjӕrlighetssorgen. Tips: lag drinkmenyer og -tilbud for de med et knust hjerte, f.eks. en gratis drink for å rive i stykker et bilde av eksen, eller en runde med shots hvis de sletter eksens nummer.


Få opp interessen for eventet ditt


Huk tak i folk tidlig. Opprett Earlybird-billetter til de som er tidlig ute.Få dem til å føle seg spesielle. La for eksempel de som er tidlig ute med å kjøpe billett få en gratis drink eller en goodie bag på eventet.Legg til flere alternativer, som for eksempel muligheten for å kjøpe merchandise eller drikkekuponger.

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.