Markedsfør ditt event.
Enkelt, raskt og gratis.

Opprett mitt event nå

Markedsføring av eventer med Billetto

Lurer du på hvordan du skal markedsføre eventet ditt på nettet? Billetto er en nettside som lar deg opprette et event og selge billetter til det. Opprett ditt event og markedsfør det til vårt aktive event-community med over 500.000 brukere årlig. Det tar bare noen minutter.


Det krever ingen stor innsats for å komme igang. Bare opprett eventet ditt, legg til de billettene du vil legge ut for salg (standardbilletter, gratisbilletter eller annet), og velg en kategori som eventet passer inn i. Det er alt som trengs! Eventet ditt er nå offentliggjort og klar for å promoteres til potensielle gjester og billettkjøpere.


Men dette er ikke det eneste. Vi har sørget for at eventsiden din ser bra ut og er lett å dele på enhver enhet, uansett om man åpner den på PC-en, nettbrettet eller telefonen. Bare kopier lenken til eventsiden din og legg den ut på Facebook, Twitter eller andre kanaler for markedsføring for å få deltakere til å melde seg på og kjøpe billetter til ditt event.


Vi har også gjort det lett for deg å følge med på billettsalget. Sjekk hvor mange billetter du har solgt og hvor mye du har tjent. Du kan også integrere eventet ditt med Google Analytics og Facebook Pixel for å få detaljert innsikt og for å finne ut hvordan du kan spisse markedsføringen, bl.a. ved retargeting av kampanjer.


Det er alltid helt gratis å markedsføre og selge billetter til eventene dine på Billetto. Billettkjøpere må dog betale en liten billettavgift i tillegg til billettprisen. Unntak: hvis eventet er gratis tillegges ingen billettavgift.

Hvordan fungerer det?

1. Opprett ditt event

Skap en flott eventside på mindre enn 10 minutter. Legg til billetter, gratisbilletter, kuponger, merchandise eller andre ting du vil selge i forbindelse med ditt event.

2. Selg billetter

Del lenken til eventsiden din med andre, eller bruk Billettos widget for å selge billetter direkte fra din egen nettside. Billettkjøp kan gjennomføres med alle de mest kjente korttypene.

3. Få inntektene

Legg til bankinformasjonen din. Vi begynner på prosessen med å overføre pengene 3-5 virkedager etter at eventet ditt er over.


Ingen månedlige avgifter. Ingen oppstartskostnader.

Du betaler ingenting for å bruke Billetto. Det vi lever av er en liten billettavgift som kommer i tillegg til billettprisen.
Du bestemmer selv om billettavgiften skal inkluderes i billettprisen eller stå som en tilleggskostnad. Slik kommer det til å se ut:

Opprett mitt event nå

Egenskaper som vil gjøre ditt event til en suksess

Enkelt oppsett

Du trenger ingen bakgrunnskunnskaper om koding og IT. Vårt intuitive interface hjelper deg å opprette, redigere, publisere og administrere dine eventer med bare noen få tastetrykk.

Enkel promotering

Del eventet i sosiale medier eller bruk en widget for å selge billetter direkte fra din egen nettside. Bli oppdaget av Billettos event-community.

Enkelt salg

Legg til de billettypene du trenger - gratisbillett, påmelding, betalt billett, rabattkuponger, merchandise og mye mer. Vi tar oss av innbetalinger og vi aksepterer alle de store kredittkorttypene.

Enkel tracking

Se oppdatert salgsstatistikk og få daglige rapporter på e-post (hvis du vil). Lær enda mer om ditt publikum ved hjelp av Google Analytics og Facebook Pixel.Se alle verktøy

Ulike billettyper

Selg elektroniske billetter, merchandise og matkuponger. Ta imot donasjoner, sponsorpenger eller påmeldinger. Du kan også forhåndsselge billetter som skal hentes fysisk.

Alle eventer på ett sted

Alle eventene du arrangerer vil listes opp under din Billetto-profil. Dette gjør det enkelt å vise frem arrangementene dine, enten ved å dele lenken eller ved hjelp av en widget.

Enkel kortbetaling

Gjestene dine betaler enkelt på nett, og kan bruke Visa, MasterCard, Maestro, American Express og JCB.

Design av eventsiden

Få eventsiden din til å skille seg ut ved å laste opp videoer, bilder, lenker, en god eventbeskrivelse og mer.

Optimalisert for mobil, nettbrett og PC

Eventsiden din kommer til å se bra ut uansett om man åpner den på mobilen, nettbrettet eller dataen. Eventsiden gjør det kjempelett for gjestene dine å kjøpe billetter eller melde seg på ditt event, på enhver enhet.

Offentlig eller privat

Vil du at eventet ditt skal være privat? Dette gjør du enkelt ved å avmerke en boks når du oppretter eller redigerer eventet. Du kan også gå ett skritt lenger og skape ett hemmelig event hvor man må ha en bestemt tilgangskode for å se siden. Denne koden kan du så dele med de du vil.

Hold styr på antall deltakere

Har du begrenset med plass i lokalet? Du kan begrense antall deltakere ved å sette et maksimalt antall billetter/påmeldinger.

Billettgenerator

Du kan generere så mange billetter du vil og skrive dem ut for fysisk salg og promotering. Billettene blir sendt på e-post som PDF-filer.

Gratis mobilapp

Hold det digitalt. Vår kostnadsfrie mobilapp hjelper deg med å skanne billetter i døra, og med å holde oversikt over billettsalget og antall gjester i lokalet.

Pålitelig support

Trenger du hjelp med noe? Let gjennom våre omfangsrike FAQ-sider eller ta kontakt med oss direkte via e-post eller telefon.

Ekstra informasjon om deltakere

Hvis du trenger å samle inn informasjon om gjestene dine, som f.eks. ferdighetsnivå eller matallergier, så kan du enkelt gjøre dette ved å tilføye egendefinerte spørsmål med svaralternativer, eller et felt hvor gjestene skriver inn informasjon selv.

Gjestelister

Vil du skrive ut en gjesteliste til innslipp i døra? Du kan eksportere påmeldingslister som PDF, CSV eller XLS-fil, og få informasjonen du trenger med deg.

Oppdatert salgsstatistikk

Statistikk over billettsalg og påmeldinger oppdateres hele tiden. Sjekk statistikken ved å logge inn på brukerkontoen din eller be om å få tilsendt daglige rapporter på e-post.

Google Analytics

Integrer eventet ditt med Google Analytics for å lære mer om gjestene dine - hvor kommer de fra og hvordan fant de eventet ditt?

Facebook Pixel

Integrer eventet ditt med Facebook Pixel for å få enda mer innsikt og skap målrettede promo-kampanjer.

Over 30.000 fornøyde arrangører


Vi har hjulpet over 30.000 arrangører med å promotere og selge billetter til alt fra yogakurs til store musikkfestivaler.

"To tomler opp"

En fantastisk tjeneste, både fra arrangørens og billettkjøperens perspektiv. To tomler opp. Billettos kombinasjon av god kundeservice og strålende teknisk support har vært uvurderlig for gjennomføringen av våre eventer.


Ross Allmark, Head of events
Vice UK

"Vennlig og pålitelig"

Billetto er en kjempebra plattform for billettsalg. Vi har brukt Billetto ved tidligere eventer og den gode servicen er en viktig grunn til at vi vil bruke dem igjen. Vennlig, pålitelig, enkel å forstå... Hva mer kan man be om?Sofar Sounds Staff
Sofar Sounds

"Topp service"

Billetto er en verdifull billettpartner... ikke bare er det en bra tjeneste med gode verktøy; de har også et supert team som respekterer, forstår og er genuint entusiastiske over det vi gjør.Ryan Stanier
The Other Art Fair

Er du klar for å prøve? Det er helt gratis.