Event-management

Finn ut mer om hvordan Billetto kan hjelpe deg å organisere og håndtere eventene dine på en enda bedre måte; helt fra forsalget til innslipp.


Event-management med Billetto

Vi vet at det å arrangere eventer er hardt arbeid. Billetto er her for å hjelpe deg, så du slipper å utvikle ditt eget billettsystem, bekymre deg over å ha for lite vekslepenger til dørsalget, eller å måtte finne opp hjulet på nytt bare for å få gjennomført et bra event.


Billettskanning

Eventet ditt starter allerede ved døren, så sørg for at gjestene dine får en så god og effektiv opplevelse i køen som mulig. Skann billetter, finn navn på gjestelisten ila. sekunder, ha oversikt over hvem som har kommet og ikke - alt på ett sted.


Gjør det meste ut av forsalget

Med alle detaljer på plass er det snart på tide å offentliggjøre eventet. Men før du deler det med resten av verden, så er det noen få punkter du burde ha i bakhodet for å gjøre det meste ut billettsalget i forkant av eventet.Markedsføring av eventet

Markedsføring er essensielt for et suksessfullt event. Få de beste og mest oppdaterte tipsene for å ta ditt neste event til ett nytt nivå.Markedsføringstips for arrangører

Så har du laget en flott eventside og alle detaljer er fininnstilt. Eventet ditt har alle forutsetninger for å bli en suksess. Nå er det på tide å spre ordet og dele eventet med resten av verden, men hvor skal du begynne?


Markedsføring på e-post

Nyhetsbrev er en strålende måte å holde følgere oppdatert på dine kommende eventer og andre nyheter. E-post kan også være en fin kanal for å dele eksklusivt innhold med dine mest dedikerte fans.


Markedsføring på sosiale medier

Sosiale medier burde være din hovedkanal for markedsføring på nett. Uansett hvilke kanaler du velger å fokusere på, så er det viktig å gi jevnlige oppdateringer om dine fantastiske eventer.Event-management trenger ikke være vanskeligere enn nødvendig.


Billetto har alle verktøyene du trenger for å planlegge og gjennomføre ditt event.

- Tilføy din egen personlige vri til din skreddersydde eventside
- Spre ordet med innebygde verktøy for deling på sosiale medier
- Selg billetter og sørg for at gjestene kommer gjennom døren uten kø og hodebry
- Skap en ultimat opplevelse med VIP-tilgang

Du kan gjøre alt dette og mere til allerede nå. Helt gratis. Ikke noe tull. Ingen ulemper.


Ditt neste event starter her