Ditt Facebook-event, bare enda bedre.

Du har opprettet et event på Facebook - strålende! Men hvordan kan du vite hvor mange gjester som faktisk kommer til å dukke opp, eller hvordan de skal betale for billettene? Det er et par ting du burde tenke på som ikke dekkes av et Facebook-event.

Unngå styret med å ta betaling i døra

Er gjestene nødt til å kjøpe en billett for å komme inn? Unngå saktegående køer og utveksling av kontanter ved å selge billettene på forhånd. Bare opprett dine billetter på Billetto og legg til en link på Facebook-eventet - så enkelt er det. Og det beste er at som arrangør koster det deg ingenting som helst. Gjestene dine betaler bare en liten bookingavgift når de kjøper billetter.

Vit akkurat hvor mange gjester du kan forvente

Er du nervøs for at publikum ikke dukker opp? Antall inviterte som står på "Skal" er kanskje mange, men hvor mange av dem kommer til å komme? Hvis gjestene kjøper billett i forkant av eventet, eller bare melder seg på med en registrering, vil sjansen for at de faktisk kommer øke betraktelig.

Opprett og selg billetter med det samme

Håndter innslipp med smarttelefonen din

Ingen liker lange køer. Unngå at gjestene dine snur før de kommer frem til døra ved å skanne billettene deres direkte fra smarttelefonen deres. Lavt batteri? Eller har noen glemt billetten? Når gjester kjøper billetter til ditt event på Billetto, vil navn og billettinformasjon legges inn i en interaktiv gjesteliste som du hele tiden kan finne på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

La enda flere finne frem til eventet ditt

Nå ut forbi Facebook-siden din. Billetto er mer enn bare ett billettsystem. Det er også et nettsamfunn for å legge ut og oppdage spennende eventer, og hjelper deg som arrangør å nå ut til dine nye potensielle gjester. Når du organiserer et offentlig event vil brukere av Billetto kunne finne det når de leter etter lignende eventer på nett eller gjennom Billettos Event Discovery App.

Opprett ditt event på Billetto nå

Vi er her for å hjelpe, til og med på arrangementsdagen

"Vi skal ikke nekte for det: det finnes mange andre nettsider for billettsalg og planlegging av eventer. Men Billetto er annerledes. I tillegg til å tilby en gratis tjeneste hvor man ikke trenger å binde seg til et abonnement, så er vi også godt bevandret innen alt som har med event-planlegging og -organisering og kan hjelpe deg med det følgende:

- Tilby personale som kan skanne billetter på ditt event
- Hjelpe med å finne sponsorer til ditt event
- Promotere ditt event på Billettos nettsider, sosiale medier og i nyhetsbrevet vårt
- Gi råd omkring markedsføring
- Hjelpe deg med å utvide til andre land og synliggjøre eventet ditt internasjonalt
- Gi råd om hvordan man best kan ordne logistiske og praktiske detaljer omkring et event

Kom igang med Billetto i dag