hero-image

Bookingsystem til ditt event

hero bg

Bookingsystem til arrangementer av alle størrelser


Planlegger du et arrangement, kurs, konferanse, konsert eller event? Da kan du gjøre jobben litt enklere for deg selv med et effektivt og brukervennlig bookingsystem til arrangementer som vil hjelpe deg med å selge billetter samtidig som du holder orden på antall gjester og gjestelister. Vi vet at det kan være både tids- og arbeidskrevende med salg av billetter og administrasjon av deltagere, og du vil spare tid og penger med et effektivt online bookingsystem tilpasset ditt arrangement.


Online bookingsystem og billetter til alle arrangementer

Etter å ha planlagt arrangementet ditt, booket band eller fått tak i den gjesteforeleseren du ønsket deg, er det også viktig å la folk få vite om arrangementet, skape interesse og, ikke minst, få deltagere til å komme.


Vi vet at det er nok av praktiske detaljer å holde orden på i forbindelse med arrangementer, og et fleksibelt bookingsystem lar deg automatisere mange av oppgavene knyttet til salg og reservasjon av billetter uansett bransje. Billetto er et bookingsystem som er lett å bruke og gir god oversikt over billettbestilling og reservasjoner enten du skal arrangere en mindre workshop eller større festivaler med flere gjester. Du trenger ikke være en IT-guru for å opprette et arrangement med Billetto. Systemet er fleksibelt og kan tilpasses dine behov. Du vil enkelt se antall påmeldte og billetter solgt til hvert enkelt arrangement, unngå overbookinger, og du kan bruke mer tid på å gjøre selve arrangementet så bra som mulig.


Med Billetto er det lett å sette opp forskjellige kategorier av billetter og du bestemmer selv antall billetter tilgjengelig i hver kategori. Har du noen spesielt eksklusive billetter eller kanskje noen spesielle plasser du vil holde av for VIP gjester eller spesielt inviterte kan du også legge til en adgangskode og billettene vil da bare vises for dem som har den riktige koden.


Det er enkelt å tilpasse arrangementsiden til dine behov. Etter å ha lagt inn tid, sted og en passende beskrivelse, kan du legge til bilder, video og videre linker til interessante og relevante nettsteder. Skal du arrangere en serie med liknende kurs, seminar eller andre arrangementer, kan du kopiere arrangementsoppsettet for å bruke det igjen senere. Du kan også formatere teksten slik du ønsker og siden blir automatisk optimalisert og tilpasset forskjellige enheter så du kan motta online bestillinger og reservasjoner uansett om man bruker PC, smarttelefon eller nettbrett.


Har du matservering eller selger forskjellige produkter kan du også legge til matbilletter, kuponger og vouchers som deltagerne kan bestille og betale online og dermed gir mulighet for mersalg. Dersom matservering er en inkludert del av ditt arrangement kan du også legge til spørsmål om matpreferanser og eventuelle allergier ved bestilling.


I tillegg til markedsføring, promotering og salg av vanlige billetter kan du som arrangør tilby gratisbilletter og ta i mot donasjoner av valgfri størrelse. Det er også mulig å lage et påmeldingsskjema hvor interesserte kan melde seg på uten å faktisk få en billett – noe som kan være kjekt dersom du har stor pågang og, for eksempel, vil sette opp ventelister.


Noen fysiske gratisbilletter kan være kjekt å ha til å dele ut i forbindelse med markedsføringen av arrangementet ditt, og for å redusere sjansen for ventetid og mulige køer kan du laste ned en gratis app som gjør det mulig å skanne billettene ved registrering.Få oversikt med Billetto og appen Event Manager

Dersom du har tatt imot bookinger på telefon, notert dem ned for senere å føre dem inn i et Excel-ark som du så har skrevet ut for så å sjekke gjestene inn manuelt ved døren, vet du at det tar tid.


Appen Event Manager lar deg søke igjennom gjestelisten på navn slik at du kan sjekke gjestene inn direkte. Siden alle billettene kommer med en unik QR kode og strekkode kan du imidlertid også gjøre smarttelefonen din om til en billettskanner og skanne billettene fortløpende uten å måtte investere i kostbare skannere. Skal du selge billetter ved døren, kan du også bruke appen til registrering av deltakere som da automatisk blir lagt inn i systemet. Ved å bruke appen ved dørsalg vil du også redusere behovet for et kostbart kassaapparat og håndtering av kontanter.


Både online og offline bookinger blir oppdatert i sanntid og du kan se hvem som har kjøpt billetter, hvor de kommer fra og om billetten er kjøpt online eller via Event Manager appen. Hele tiden med full oversikt over hvor mange billetter du har solgt og hvor mange du har igjen å selge. Du kan også skrive ut forskjellige rapporter før, under eller rett etter arrangementet er over.


Dersom du har en blog eller webside kan du få en booking widget slik at du kan selge billetter direkte fra din egen hjemmeside. Sosiale medier er et veldig effektivt verktøy for å markedsføre og skape interesse for ditt arrangement og med et klikk kan både du og potensielle deltagere dele arrangementsiden på Facebook og Twitter. Når bestillingene begynner å strømme på vil du også ha muligheten til å kontakte deltagerne med praktisk informasjon om arrangementet eller kanskje en personlig melding til hver enkelt deltager. Du vil også få nyttig informasjon du kan bruke for å lage målrettede nyhetsbrev med informasjon om kommende arrangementer som kan være av interesse.


Systemet kan også integreres med Google Analytics og Facebook Pixel så du lett kan måle effekten av forskjellige markedstiltak som du igjen kan bruke i videre markedsføring.


Som arrangør vil du også få en egen profilside hvor du kan legge inn bilder og en beskrivelse av deg selv, bedriften eller foreningen du representerer. Dine fremtidige arrangementer vil automatisk bli listet opp så det er lett for eksisterende og potensielle deltagere å se hvilke arrangementer som er av interesse, sette av tid og booke billetter i god tid.


Det er ikke noe forhåndsbetaling eller løpende avgift for å sette opp et arrangement og selge billetter gjennom Billetto. Det er kun en liten billettavgift per billett solgt, og du kan velge om du vil bake den inn i billettprisen eller legge på som et tillegg. Gratisbilletter er gratis og koster heller ikke noe å tilby hverken for deg som arrangør eller dine gjester.

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.