3 trinn til en fabelaktig Billetto-profil

Ikke forsvinn i mengden! Gi Billetto-profilen din karakter, og bruk den til å dele alle eventene du organiserer. Hvis du arrangerer eventer på jevnlig basis blir det enklere for publikummet ditt å finne frem til eventene dine hvis de deles fra én og samme, gjenkjennelige profil.
Navn

Hvis du ikke gjør noen innstillinger, vil brukernavnet ditt automatisk være e-postadressen din. Du kan endre dette til ditt eget navn, navnet på spillestedet ditt, baren din, bedriften din eller annet. Slik kan du gjøre det enkelt for folk å finne deg når de søker etter eventer på Billetto.

Bilde

Har du en logo? Dette er et godt sted å laste den opp og synliggjøre merkevaren din. Har du ingen logo? Last opp et profilbilde, et bilde som er relevant for eventene du arrangerer eller bare et bilde du liker.

Forsidebilde

Forsidebildet brukes til å representere og fortelle noe om eventene du arrangerer. Har du ikke et godt bilde? Vi har satt sammen en liste over nettsider hvor du kan finne bilder som både ser bra ut og er gratis å bruke.

Lær fra de proffe


En komplett og personalisert Billetto-profil får eventene dine og merkevaren din til å virke mer profesjonell, mer kredibel og vil gjøre det enklere for folk å finne frem til deg. Ta en titt på eksemplene under, eller klikk deg inn på profilene til vennene våre hos Birthdays, Monograph og Yung Club X Selfridges for å bli inspirert!Har du ikke en Billetto-bruker? Kom i gang under.


Opprett et event med Billetto