Event-management for baristakurs og workshops

Del din kunnskap og bruk din ekspertise for å lære andre hvordan de skal lage den perfekte espressoen. Hold enkle kurs for nybegynnere og kurs i "latte-art" for de mer avanserte. Bruk Billetto for å selge billetter, registrere deltakere, samle inn informasjon om ferdighetsnivå og administrere eventet på en enklere og bedre måte.

Bruk nå, helt gratis

Hvorfor Billetto?

GRATIS Å BRUKE

Billettos verktøy er gratis for alle arrangører. Billettkjøpere betaler en liten avgift i tillegg til billettprisen.

ENKELT Å SETTE OPP

Det trengs ingen kunnskap om koding. Med vår brukervennlige interface kan du opprette, dele og administrere eventene dine uten å bruke unødvendig mye tid på det.

KLAR TIL Å DELES

Skapt for å deles. Del eventene dine på sosiale medier, bloggen din eller andre nettsider.

Egenskaper

ALLE EVENTER PÅ ETT STED

Bruk Billettos skreddersydde widget for å vise alle events du planlegger, også hvis det er en annen brukerkonto som har opprettet eventet for deg.

FLEKSIBEL PLASSHÅNDTERING

Har du begrenset plass i kurslokalene? Unngå overbooking ved å sette et maks antall tilgjengelige plasser eller billetter.

EKSTRA DELTAKERINFORMASJON

Legg til ekstra felt for å samle inn informasjonen du trenger om deltakerne i forkant av eventet (f.eks. ferdighetsnivå eller matpreferanser).

BILLETTSALG TIL DITT EVENT

Legg ut billetter til ditt event og la deltakerne kjøpe billetter på forhånd, så slipper du å ta imot betaling på eventdagen. Det er mulig å betale med flere ulike korttyper.

MOBILOPTIMALISERT EVENTSIDE

Eventsiden din kommer til å se bra ut uansett hvilken enhet den vises på. Enten folk sjekker ut eventsiden din på mobilen eller i en nettleser, så kommer den til å se like bra ut og det kommer til å være like lett å kjøpe billetter.

EVENT-COMMUNITY

Bli med i samfunnet vårt bestående av dedikerte arrangører og engasjerte publikummere. Del dine egne eventer og bla gjennom eventer opprettet av andre i ditt område.

EN GRATIS MOBILAPP SOM PERSONLIG ASSISTENT

Skann billetter, registrer deltakere og få oppdatert salgsstatistikk med Billettos gratis mobilapp.

DELTAKERINFO KAN ENKELT HENTES UT

Hent ut navnelister over alle som har meldt seg på og/eller har kjøpt billetter til ditt event. Lister kan lastes ned i flere ulike formater, med ulike typer informasjon.

Erfaringer fra arrangører som bruker Billetto

Utmerket for små foreninger

Vi skulle holde et event for sportsklubben vår og alt gikk som smurt. Enkelt å sette opp eventet og enkelt å selge billetter. Innbetalingene gikk gjennom helt uten problemer og vi kunne enkelt holde oversikt over antall påmeldte deltakere.

Jesper Eriksen

Fantastisk for arrangører

Å arrangere eventer blir som en lek. Det er enkelt å opprette eventsiden og det er enormt med muligheter. Så, bruk Billetto, du kommer ikke til å bli skuffet.

Kasper Skau

Super service

Som arrangør er jeg kjempefornøyd med samarbeidet med Billetto. Å la Billetto ta seg av billettsalget har gjort livet mitt så mye enklere. I tillegg kan jeg alltid forvente god, profesjonell og personlig tilpasset service fra kundeveiledningen.

Rita Christina Biza