Skal du arrangere et action sport-event i sommer?


En guidet tur på padlebrett, en waboardkonkurranse, et treff for longboardere eller en åpen skate-konkurranse - uansett hva ideen din går ut på, få den ut i livet med Billetto! Selg billetter, la utøvere og deltakere registrere seg på nett, og få oversiktlige lister med navn på de som har meldt seg på. Billetto er gratis for deg som arrangør, og enkelt og brukervennlig for gjestene dine.


Bruk nå, helt gratis

Hvorfor Billetto?
GRATIS Å BRUKE

Billettos verktøy er gratis for alle arrangører. Billettkjøpere betaler en liten avgift i tillegg til billettprisen.ENKELT Å SETTE OPP

Det trengs ingen kunnskap om koding. Med vår brukervennlige interface kan du opprette, dele og administrere eventene dine uten å bruke unødvendig mye tid på det.


KLAR TIL Å DELES

Skapt for å deles. Del eventene dine på sosiale medier, bloggen din eller andre nettsider.Billettavgift


Billetto gjør det enkelt å få i gang billettsalget til ditt event, og som arrangør koster det deg ikke en krone. For å få det til å gå rundt krever vi en liten avgift ovenpå billettprisen som billettkjøperne betaler. Sjekk våre priser og betingelser, og husk at det er opp til deg som arrangør om avgiften skal være inkludert i billettprisen eller komme i tillegg. Klikk og flytt på den blå prikken for å se billettavgiften for dine billetter.

Egenskaper
ALLE EVENTER PÅ ETT STED

Bruk Billettos skreddersydde widget for å vise alle sportseventene du planlegger i sommer, også hvis det er en annen brukerkonto som har opprettet eventet for deg.FLEKSIBEL PLASSHÅNDTERING

Har du begrenset med utstyr? Unngå overbooking ved å sette et maks antall tilgjengelige plasser eller billetter.


EKSTRA DELTAKERINFORMASJON

Legg til ekstra felt for å samle inn informasjonen du trenger om deltakerne i forkant av eventet (f.eks. ferdighetsnivå eller matpreferanser).


BILLETTSALG TIL DITT EVENT

Legg ut billetter til ditt event og la deltakerne kjøpe billetter på forhånd, så slipper du å ta imot betaling på eventdagen. Det er mulig å betale med flere ulike korttyper.MOBILOPTIMALISERT EVENTSIDE

Eventsiden din kommer til å se bra ut uansett hvilken enhet den vises på. Enten folk sjekker ut eventsiden din på mobilen eller i en nettleser, så kommer den til å se like bra ut og det kommer til å være like lett å kjøpe billetter.EVENT-COMMUNITY

Bli med i samfunnet vårt bestående av dedikerte arrangører og engasjerte publikummere. Del dine egne eventer og bla gjennom eventer opprettet av andre i ditt område.


EN GRATIS MOBILAPP SOM PERSONLIG ASSISTENT

Skann billetter, registrer deltakere og få oppdatert salgsstatistikk med Billettos gratis mobilapp.


DELTAKERINFO KAN ENKELT HENTES UT

Hent ut navnelister over alle som har meldt seg på og/eller har kjøpt billetter til ditt event. Lister kan lastes ned i flere ulike formater, med ulike typer informasjon.Pålitelig kundeveiledning


Trenger du hjelp med å sette opp ditt event? Har du spørsmål om et event du allerede har opprettet? Billettos kundeveiledere er her for å hjelpe deg. Bla gjennom ofte stilte spørsmål i Billettos supportsenter eller ta kontakt med oss direkte for personlig veiledning.

Høydepunkter
ALLE EVENTER PÅ ETT STED

Bruk Billettos widget for å vise frem eventene dine på andre nettsider, for eksempel på din personlige blogg eller på firmanettsiden din. Dette er en interaktiv widget som integreres i nettsiden din og viser alle eventer opprettet fra din Billetto-brukerkonto. Når du oppretter et nytt event vil den oppdateres automatisk og vise det nye eventet med det samme det er publisert.
Erfaringer fra arrangører som bruker Billetto
Utmerket for små foreninger

Vi skulle holde et event for sportsklubben vår og alt gikk som smurt. Enkelt å sette opp eventet og enkelt å selge billetter. Innbetalingene gikk gjennom helt uten problemer og vi kunne enkelt holde oversikt over antall påmeldte deltakere.


Jesper EriksenFantastisk for arrangører

Å arrangere eventer blir som en lek. Det er enkelt å opprette eventsiden og det er enormt med muligheter. Så, bruk Billetto, du kommer ikke til å bli skuffet.


Kasper SkauSuper service

Som arrangør er jeg kjempefornøyd med samarbeidet med Billetto. Å la Billetto ta seg av billettsalget har gjort livet mitt så mye enklere. I tillegg kan jeg alltid forvente god, profesjonell og personlig tilpasset service fra kundeveiledningen.


Rita Christina BizaBegynn å bruke Billetto for å få det meste ut sommeren


Opprett ditt første event