Event-management for

kontorfellesskaper

Hvorfor Billetto?

En enklere måte å få innbetalinger

Skal du selge billetter til et event? Å ta imot betaling på nett gjør det enklere både for deg og gjestene dine.

Få presise tall


Er du usikker på hvor mange som kommer? Få presise salgstall og påmeldingstall hos Billetto.

Bruk mindre tid


...på å administrere eventet og mer tid på å nyte arrangementet selv.


Hvorfor selge billetter?


Vil du arrangere et gratis event? Selv om det er gratis å delta på eventene dine kan du bl.a. bruke Billetto for å ha kontroll på hvor mange som kommer ved å sette et maks antall gratisbilletter, eller du kan opprette spesielle medlemsbilletter for å skape ekslusivitet.


Administrer og vis frem alle eventene dine


Arrangerer du mange eventer? Med Billetto kan du enkelt opprette og vise frem flere eventer på en gang ved hjelp av vår brukervennlige widget. Du får også løpende oppdatert informasjon om salgstall, antall påmeldinger og mer.

ALLE EVENTER PÅ ETT STED

ALLE EVENTER PÅ ETT STED

Bruk Billettos skreddersydde widget for å vise alle eventene du planlegger, også hvis det er en annen brukerkonto som har opprettet eventet for deg.

FLEKSIBEL PLASSHÅNDTERING

Har du begrenset plass i kurslokalene? Unngå overbooking ved å sette et maks antall tilgjengelige plasser eller billetter.

EKSTRA DELTAKER INFORMASJON

Legg til ekstra felt for å samle inn informasjonen du trenger om deltakerne i forkant av eventet (f.eks. ferdighetsnivå eller matpreferanser).

BILLETTSALG TIL DITT EVENT

Legg ut billetter til ditt event og la deltakerne kjøpe billetter på forhånd, så slipper du å ta imot betaling på eventdagen. Det er mulig å betale med flere ulike korttyper.

MOBILOPTIMALISERT EVENTSIDE

Eventsiden din kommer til å se bra ut uansett hvilken enhet den vises på. Enten folk sjekker ut eventsiden din på mobilen eller i en nettleser, så kommer den til å se like bra ut og det kommer til å være like lett å kjøpe billetter.

EVENT-COMMUNITY

Bli med i samfunnet vårt bestående av dedikerte arrangører og engasjerte publikummere. Del dine egne eventer og bla gjennom eventer opprettet av andre i ditt område.

EN GRATIS MOBILAPP SOM PERSONLIG ASSISTENT

Skann billetter, registrer deltakere og få oppdatert salgsstatistikk med Billettos gratis mobilapp.

DELTAKERINFO KAN ENKELT HENTES UT

Hent ut navnelister over alle som har meldt seg på og/eller har kjøpt billetter til ditt event. Lister kan lastes ned i flere ulike formater, med ulike typer informasjon.

Opprett ditt første event med Billetto

Kom i gang