Foto av rawpixel @ Unsplash Foto av rawpixel @ Unsplash
arrangementet ble avsluttet

Snøstorm

Gratis - 75,00 NOK

Sted

Dato

1. Desember 2018, 13:00 - 15:15

Beskrivelse

Praktisk info:
- Dansere som skal på scenen har oppmøte kl.12:00 på Hauketo skole (med kostymer om dere har fått beskjed om det fra instruktøren)
- Publikum: møt opp i god tid  - vi har lett servering og hygge før showet! Utesko skal tas av i entréen, ta med skiftesko :)
- Mellom forestillingene ( kl.13:00 og 14:30) har vi i HSK Dans og ballett ikke ansvar for barn inne i lokalet, benytt gjerne vårt lille kafé. 
- På grunn av branninstruks kan ikke barnevogn plasseres inne i korridoren. Om du må ha vognen med skal den parkeres ute.
- Parkering: Ingen parkering inne på skolegård, kun i parkeringsområdet ved skolen. Det er også mange parkeringsplasser ved Prinsdalshallen/Tennisbanen kun 3 min gåtur til skolen. Det går buss fra Hauketo til Lerdal. Derfra tar det 15-20 minutter å gå til ungdomsskolen.

Pris: voksen 75 kr (100 kr i døra), barn opp til 16 år kommer inn gratis.
Vi ønsker dere velkommen til høstens semesterslutt  - vi gleder oss!
Mvh Styret og instruktørene 

Arrangør

Lokale

Hauketo ungdomsskole Hauketo ungdomsskole, Øvre Prinsdals vei 52, 1263 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.