Ringblomstsalve: Minikurs kl 12:00

4. Mai 2019, 12:00 - 14:00

Rom for ro - Viviann Alexandra Knutsen, Dronningens Gate 23, rom 301, 0154 Oslo

På dette minikurset lager vi ringblomstsalve fra bunnen. Du er med på å måle, veie, smelte og røre i grytene, og får med deg en salve hjem.

Vil du lære å lage dine egne helsefremmende produkter ifra bunnen? Bruke mest mulig rene og naturlige ingredienser, helt uten eller med minimalt med konserveringsmidler? På dette minikurset lærer du hvordan du kan bruke urteekstrakter, oljeuttrekk og andre virkestoffer, som for eksempel vitaminer og eteriske oljer for å lage en helsefremmende ringblomstsalve. Ringblomst er en urt som tradisjonelt har blitt brukt til å blant annet lindre hudplager og lege huden i forbindelse med små sår, kutt, solbrenthet, tørreksem og lignende. Du lærer noen lure "triks" og er med på å lage salven selv. Vi snakker litt teori, og du får med deg en ringlbomstsalve hjem. 

Kurset er lagt opp som et minikurs. Du kan melde deg på bare dette, eller blir med på flere kurs denne dagen. Ønsker du mer fordypning? Velkommen til Naturkosmetikk fordypningskurs 15.-16. juni

Velkommen skal du være- Sikre deg plass ved å melde deg på. Vi har kun 6 ledige plasser per minikurs.


Ringblomstsalve: Lær å lage den fra bunnen.
Sted: Rom for ro, Dronningens Gate 23, rom 301.

Tid: Kl 12:00 - 14:00.
Pris:
350 kr. 


Betingelser for deltakelse på våre kurs og konferanser:

Kursarrangør forbeholder seg retten til å endre eller avlyse arrangementet. Dersom du kjøper billett og arrangementet blir avlyst pga for få deltakere, får du refundert 95% av kursbeløpet til din konto. 5% er et ikkerefunderbart billettgebyr. Dersom kurset skulle bli avlyst vil du få beskjed på epost senest 24 timer før kursstart.

Du er selv ansvarlig for din egen helse og velvære, både på arrangementer, og i etterkant. Du er også selv fullstendig ansvarlig for hvordan du i ditt liv bruker kompetansen du tilegner deg på våre arrangement.