skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Ekspedisjonsfestivalen 2019

Event inställt

Ekspedisjonsfestivalen 2019

Från Gratis

Plats

Datum

18 okt 2019 17:00 - 20 okt 2019 14:00

Beskrivning

Festivalen har som mål å samle turglade mennesker til en sosial, inspirerende og lærerik helg.

På idylliske Sæteren Gård i Bærumsmarka kan du fra 18. - 20. oktober 2019 møte profilerte eventyrere og få spennende foredrag og inspirerende turhistorier. Du kan bli med på kurs der du blant annet lærer førstehjelp, bruk av kart og kompass, gps og andre ting som kan være nyttige for deg som vil på tur eller ekspedisjon. Festivalen passer for deg som lenge har drømt om å dra på langtur, har en turdrøm du ønsker å realisere, eller vil bli inspirert av de som har vært på ekspedisjoner.

Under festivalen er det mulig å bo inne på Sæteren, eller om du har lyst å starte ekspedisjonsforberedelsene på festivalhelgen kan du bo ute i telt. Har du ikke lyst å bære opp mat for helgen kan du kjøpe matbillett sammen med festivalpasset og få maten servert av oss.

PROGRAM:
Fredag 18. oktober:
17:00 - Registrering og uthenting av festivalarmbånd
18:00 - Middagsservering
19:00 - Velkommen til Ekspedisjonsfestival!
19:15 - Bodil Dorothea Gilje (foredrag)
20:45 - Vincent Colliard (foredrag)
22:30 - Ekspedisjonsquiz

Lørdag 19. oktober:
07:00 - 09:30 Frokost
10:00 - 13:00 Dagskurs
13:30 - 14:30 Bålhygge
15:00 - 16:00 NM i Dekktrekking (uoffisielt)
17:30 - 19:00 Middagsservering
19:00 - Cato Zahl Pedersen (foredrag)
20:30 - Premieutdeling; NM i Dekktrekk / Årets Eventyrer 2019
22:00 - Ole Hovstad - yngste nordmann på Mount Everest (foredrag)
23:00 - Fest

Søndag 20. oktober
07:00 - 09:30 Frokost
09:00 - Moa Hundseid (foredrag)
10:30 -13:30 Dagskurs
14:00 - Ferdig

FOREDRAGSHOLDERE:

Bodil Dorothea Gilje
Den første natten Bodil Dorothea Gilje (35) sov alene i telt, lå hun med øks, samekniv og en boks med pepperspray ved siden av seg. Etter dette har det blitt mange netter i telt. Hun har teltet i Alaska, sett bjørner, overlevd en uke i villmarken uten mat eller telt, nesten blåst ned fra Blefjell fordi hun valgte utsikt foran le da hun slo leir, og hun kan lage pizza, belgiske vafler og pannekaker over åpen ild. I 2017 ble hun kåret til "årets turjente".

Vincent Colliard
Vincent er en fransk eventyrer som klatrer, seiler, surfer og går lange skiturer - for å nevne noe. Han har bl.a vært på Nordpolen!

Cato Zahl Pedersen
Etter en høyspentulykke i 1973 snudde livet seg for den pianospillende odelsgutten.

Han overlevde, om enn noe amputert. Amputasjon er ikke nødvendigvis noe begrensning.

Han har bevisst drevet en "Funksjonskamp" siden ulykken. Det har ført til 13 gullmedaljer i Paralympics (1980-94), ekspedisjon til Sydpolen (1994), verdens sjette høyeste fjell Cho Oyu, 8.201 moh (2005) og Mount Everest, 8.850 moh (2007) valgte han å snu 200 meter under toppen av sikkerhetsgrunner.
For andres mestringsopplevelser har han bidratt til etablering og tre års ledelse av CatoSenteret - et senter for egen mestring i rehabilitering. Ledet prosjektet "Gode hoder i arbeid", eiet av Abelia/NHO med hensikt å bidra til et større mangfold i arbeidslivet. Nå arbeider han som coach og konsulent i Olympiatoppen.

Med sin brede og lange livserfaring som "annerledes" fra sykeseng til Sydpol, kommer Cato Zahl Pedersen inn på viktige individuelle og teammessige suksesskriterier og drivkrefter for å lykkes.

Ole Hovstad
Møt Ole Hovstad - som i en alder av 23 ble den yngste nordmannen til å bestige selveste Mount Everest!

Moa Hundseid
Moa Hundseid er en fri sjel som leter etter gode vibber jorda rundt. Lange skiturer og høye fjell er den store lidenskapen som hun deler med sine polarhunder. Her kan du få et innblikk i hennes verden som eventyrer og polarguide.

Lokal

Sæteren Gård Sæteren Gård, Murenveien 151, 1356 Bekkestua

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Oppdag mer