Hoppa till huvudinnehåll

Å leve uten Ultraprosessert mat

Å leve uten Ultraprosessert mat

Från 160,00 NOK

Online-event

Datum

25 aug 2024 20:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Varmt velkommen til en introduksjonskveld til mitt nye kurs om hvordan man lærer seg å leve med så lite ultraprosessert mat som mulig. Kurset vil foregå online der jeg kommer til å gå igjennom ulike oppskrifter,ukesplanlegging og innkjøp av sunn og ren mat, samt diverse tips og triks man kan trenge for å kunne opprettholde de sunne valgene i en travel hverdag der logistikken tross alt skal gå opp. Jeg er foredragsholder,instruktør og livsstilscoach og har i tillegg over 15-års erfaring som personlig trener og mindfulnessinstruktør, samt at jeg har lang erfaring med å prøve ut ( og av og til feile!) ulike smakskombinasjoner. Min bok om samme,viktige tema kommer ut den 1. oktober og det vil være mulig for kursdeltakerne å få forhåndsbestilt denne til spesialpris. Kurset kommer til å gå over 5 ganger à 1,5 timer,og man trenger ikke delta på selve tidspunktet om det passer dårlig- alle deltakere får tilgang til videopptak av kursets kvelder i ettertid. Prisen for kurset kommer til å være på 200 kr per gang, og man har tilgang til den kvelden man har billett til i to uker etterpå. Varmt velkommen til alle😊💛💚.

Arrangör

Heide-Brennands Wunderkammer tilbyr forelesninger,underholdningsforedrag,opplevelser og konserter du ikke finner andre steder. Lena er en allsidig lektor som kan skilte med tre ulike grader ( cand.mag,bachelor og master) fra høgskole/universitet og over 20 års erfaring fra både scenen,som foredragsholder og kursholder/instruktør. Hun er sertifisert mindfulnessinstruktør,lektor i språk/kultur/litteratur og kreative skriveprosesser,voksenpedagog,coach,har utdannelse innen idrettsfag,over 10 års erfaring som PT,samt er forfatter,musiker og historieforteller. Hun jobber også som kurator for Last Tuesday Society and Viktor Wynd Museum i London og er lidenskapelig opptatt av historie,antikviteter og eldgamle bøker og dokumenter. 

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Genvägar

Evenemang från samma kategori

Oppdag mer