Eventside

På mandags morgen, den 6. juni, blir eventbildet ditt forstørret fra 600×400px til nærmest en plakatstørrelse på 1440×600px. For å unngå å få et utydelig eventbilde er det fint om du logger inn i uka som kommer for å laste opp et bilde i høyere oppløsning.

Hvordan vet man om man har et bra bilde?

Less is more! Husk på at et bilde sier mer enn tusen ord, så hold fokus på det visuelle her. Den nye eventsiden kommer til å gi besøkende en ryddig oversikt over all nødvendig informasjon - dato, pris og plasser. Det er derfor ingen grunn til å ha med denne informasjonen på eventbildet også.

Logo

Er det en billett du har i lommen eller er du bare glad for å se meg? Ingen stilendring er komplett uten et statement piece, og vi er så stolte av vår nye og forbedrede logo. Bruk den når som helst når du føler for det!

Last ned

For å øke lesbarheten er det en god idé å gi logoen litt ekstra plass ved å lage en marg rundt den, basert på x-høyden. X-høyden beregnes fra den nederste, horisontelle delen av b'en og den høyeste horisontelle delen av i'en rundt logoen. Du kan også bare gjøre det på øyemål, det pleier å gå fint.

Profil

Billettoprofilen din vil få folk til å legge merke til deg, og samle publikums oppmerksomhet omkring eventene dine. Når noen besøker profilsiden din kan de se alle eventene du organiserer. Besøkende kan også velge å følge profilen din og dermed motta nyheter om eventene dine.

Les vår tretrinnsguide til en mer attraktiv arrangørprofil.