Logg inn / Registrer deg

Liv i balanse: YinYoga for vår - vekst og detox, med gongavspenning

1. April 2017, 14:00 - 16:30

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, Rådhusgata 28, 0151 Oslo


Hvordan på den beste måte møte våren uten vårslaphet men med mer energi? Vår er tiden når alt i naturen våkner til livet og ifølge kinesisk filosofi det er også tid for å rense ut det gamle og ta steg fremover med ny energi.

Vår representerer Tre element. Tre element gir oss generositet, kreativitet, evne til å "ta plass" i livet og kunne bevege oss fremover. Treets element hjelper kroppen med bedre sirkulasjon og utrenselse - både på mental og fysisk måte.
Ubalansert Tre element kan vises som stivhet i muskler og ledd, PMS, vårens trøtthet, irritasjon, frustrasjon, nedstemhet, depresjon mm.

På dette kurset har du mulighet til å utforske Tre element inne i degselv - både på fysisk, mentalt og emosjonell måte, som kanskje vil hjelpe deg å ta mer plass inne i livet ditt.
Det blir litt fra kinesisk medisin om hvordan å ta være på segselv om våren, akupressur punkter for bedre sirkulasjon, detox og energi, yinyoga øvelser, meditasjon, og lenger avspenning med gong.
Gong spilles også mens du holder noen av stillingene.
I yinyoga holder vi stillingeene lenger (minst 2-5 min), for å skape mer flyt i bindevev, samt ha mulighet til å kjenne etter innover.

Øvelser tilpasses slik at alle kan bli med!

PRIS: Kr. 360,-
KURSHOLDER: Maria Andersen, yinyoga lærer, akupressør, gongspiller og gongyogalærer.

Vi holder: Ullmatter og pledd, sitteputer.
Ta med: Ledige klær, vannfalske og et åpent sinn.
Kvelden avsluttes med te / snakcs.

Informasjon er på email: mediyoga.oslo@gmail.com.
tlf. 99 31 34 37 (send sms først) Maria

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet.
Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.

Billett

Stengt