Logg inn / Registrer deg

Kråkesafari og barnekino

15. Februar 2017, 18:00 - 19:30

Mosvatnet, Henrik Ibsens gate 21, 4021 Stavanger


Vil du ta med barna dine på en annerledes og spennende naturopplevelse? Finn fram hodelykten og kom ned til Mosvatnet. Herfra går vi på en mystisk og spennende kråkesafari inn i skogen ved Mosvatnet!

Det er en utrolig opplevelse for både barn og voksne å være tilstede når 10.000 kråker kommer flygende inn over Mosvatnet i skumringen. Himmelen blir svart av kråker som skriker «kra-kra-kra» og krangler om de beste plassene i trærne ved Mosvatnet.

Hvorfor kommer det 10.000 kråker til Mosvatnet hver eneste kveld, og hva i alle dager gjør de her?

Kråkesafarien starter ved Mosvangen camping kl. 18 og går til Mostun natursenter. Det er ca. 1 kilometer og turen tar en liten time. Kråke-ekspert Øyvind Gjerde leder safarien. Vi stopper underveis og hører spennende historier om kråkene ved Mosvatnet.

Når vi kommer fram til Mostun natursenter, ca. kl. 1850, blir det anledning til å kjøpe seg en lapp/svele og noe varmt å drikke. Inne i vårt nye natursenter blir det barnekino! For å beholde den litt skumle og mystiske spenningen viser vi animasjonsfilmen «Gruffaloen». Filmen varer i 26 minutter, og arrangementet er ferdig ca. 19.30.

NB! Tidligere år har det vært svært mange mennesker med på kråkesafari. For at alle skal få en best mulig opplevelse har vi i år valgt å ha påmeldingen og kun 60 plasser. Får du tak i billett, gjelder den for deltakelse på kråkesafari og barnekino. Både barn og voksne må ha billett.

Billett til kråkesafari og barnekino

Stengt