Kickstart2018 i Bodø! Lykkes med ditt helsemål - Få inspirasjon!

22. Januar 2018, 19:00 - 20:30

Styrk Bodø Industri , Gidskens Jakobsensvei 28-30-32, 8004 Bodø


Hvis du hiver deg med, hvordan vil livet ditt se ut 26. Februar?

Mer energi?

Ned 7-12 kg? ( om det behøves)

Mykere i kroppen?

En mage som smiler?

Et klarere hode?

Gladere?

Mer aktiv?

Hvordan vil dagene dine sett ut da?

Er det lenge til 26. Feburar....?

Vil det være verdt det....?

Hva med veien videre....vil du bevare resultatet?

15. JANUAR starter/startet en stor gruppe mennesker ( ca 100 stk) som ønsker å lykkes med sine helsemål for 2018 på en 4 ukers kickstart rensekur med varig livsstils-endring! Du lærer garantert noe om deg selv og nye gode matvaner. Du som har lyst å starte opp sammens med noen, med oss får være i en liten lukket fb.-gruppe ,hvor vi skal guide deg trygt i gjennom 4 ukers Kickstart for helsen din og veien videre for varig resultat.

ER DU KLAR for å bli med oss i slutten av Januar?

Vil du? Vi er mange som stiller opp og heier deg frem!

Hva er det 1. lille skrittet du kan ta?

Jo… det er å melde deg på dette motiverende kurset, slik at du er forberedt og motivert fra toppen av hode ditt til under skosålene for å gjøre en innsats for helsa di.

Og en ting til....jeg kan love deg at etter den 26. Februar,,,så har du lyst å trene og du vil oppdage det går mye lettere enn du kan forestille deg <3

Hvem er dette for?

Deg som trenger mer balanse i livet ditt på alle plan!

Balanse i kropp og helse = Balanse i livet.

GIR OVERSKUDD TIL:

- Familie

- Skole

- Jobb/karriere

- Trening/bevegelse

- Fritid/venner

- Hobbyer m.m.

DU KAN FØLE PÅ:

- Jevnt humør

- Våkne uthvilt

- Fravær av vonter

- Kreativitet

- Tiltakslyst/pågangsmot

- Styrke/mot

- Velvære av vektkontroll4ever

m.m

På dette kurset vil du lære om hvorfor og hvordan dette kan hjelpe deg til bedre hverdager. Hvorfor du skal lykkes denne gangen selv om du har gått på smeller før.... Hva kan du skal gjøre annerledes for å lykkes?

Hvordan finne en livsstil der du kan si "goodbye" til kurer for resten av ditt liv og spise god mat og kose deg med god samvittighet i alle helger og ferier så lenge du lever? Går det an....jess det kan jeg love deg at du vil lære i dette kurset.

Jeg har jobbet med dette konseptet siden 2011 og vet hva som skiller dem som lykkes i å bevare resultatene og dem som alltid faller tilbake til gamle vaner...Har du lyst å lære hva som skal til for å nå målet ditt? Har du lyst å lykkes denne gangen? Jeg har flere dyktige kolleger i teamet og vi er mange som støtter opp og motiverer deg. ca 100 stk starter opp den 15. Januar. Kanskje du er klar til 29. Januar?

Gleder meg å motivere deg mot dine mål <3

Gode tanker fra Margrethe og kolleger.

Få tilbake gnisten, gleden og helsen din med dette enkle livsstilskonsept, utprøvd og bevist av flere tusen! Din tur nå <3

HUSK Å MELD DEG PÅ ved å KJØP DIN BILLETT PÅ LINKEN I ARR. HER!!

Koster kr. 100

PS. SUPRE TILBUD, OG JEG TREKKER UT FLOTT PREMIER TIL DEG SOM KOMMER PÅ KURSET,, VI SKAL HA DET GØY, LITT ALVOR, OG MASSE MASSE MOTIVASJON TIL DEN ENDRING DU ØNSKER Å GJØRE I LIVET DITT!!

Billett

Stengt