Logg inn / Registrer deg

Kalandra / Dattera til Hagen / Slippkonsert + Inge Bremnes

14. April 2017, 20:00 - 23:00

Dattera til Hagen, Grønland 10, 0188 Oslo


KALANDRA

Kalandra er en alt-folk-trio som med en delt lidenskap for det særegne vever tradisjonsrike melodier inn i frigjørende lydbilder. Siden oppstarten, da de sammens studerte musikk i Liverpool, har Kalandra varmet opp for artister som Moddi, Eivør og Ólöf Arnalds, og turnert Tyskland, Italia, Danmark og Storbritania.

Den 14. april feirer bandet utgivelsen av sin debut-EP 'Beneath the Breaking Waves' med releasekonsert på Dattera til Hagen. Bandet kommer friskt fra slipp-turné i Storbritania, og spiller et kompromissløst sett med nye arrangementer, og urfremføringer av nyslipt materiale.

INGE BREMNES

Inge Bremnes er en ung nordnorsk artist og låtskriver fra Kvæfjord i Troms. Med sitt personlige utrykk og særpregede stemmemateriale, flettet sammen med inspirasjon fra blant annet Jeff Buckly, Coldplay, Sigur Rós og Ásgeir Trausti, har Inge imponert på konserter og turnéer både i England og Norge.
Gjennom listinger av sine singler ”Sne” og ”Ka du håpa på” hos både NRK P1 og P3 har Inge høstet gode lovord med anmeldelse i Dagbladet, opptreden i Christine Danckes show på P3, samt radiospillinger og flere utsolgte konserter over hele landet.

Aldersgrense: 20 år
CC: 100 kr ( På nett + booking fee) // 150kr - i døra

General Admission

Stengt