Logg inn / Registrer deg

Inspirerende og stemningsfullt julebord, lørdag 25. november

25. November 2017, 18:30 - 26. November 2017, 01:00

Scandic Narvik, Kongensgate 33, 8514 Narvik


Hva med å gjøre årets julebord til noe mer enn god mat og en bra fest? Ta med kollegene eller vennegjengen til Scandic Narvik! Lørdag 25. november kan dere være med på en helaften som gir påfyll til både hode, hjerte og mage.


Adrian Lund: 1 stk. Tourettes syndrom - og en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere

Vi starter kvelden med et inspirerende, motiverende og rørende foredrag av Adrian Lund. Du kjenner ham kanskje fra 71°nord på TVNorge? Adrian har bred erfaring med hvordan det er å være "annerledes" i arbeidslivet. Han er hardt rammet av Tourettes, med svært synlige tics. På tross av dette har han jobbet 10 år i servicenæringen.

Her får du påfyll av motivasjon til videre arbeid og utvikling, både på det personlige planet og i jobbsammenheng. Adrian forteller hvordan han har snudd de negative erfaringene sine til noe positivt, ved å stadig vekk utfordre komfortsonene sine på jakt etter mestringsfølelse.

Adrian Lund er en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere. Hans spesielle bakgrunn og personlighet, samt hans energiske opptreden på scenen, gjør foredragene hans til helt unike opplevelser. Nylig kåret Talerlisten ham til "Årets foredragsholder 2017", på grunn av hans popularitet og gode vurderinger fra publikum.

Klikk for å se video med Adrian


Servering: Fireretters meny med tradisjonell norsk julemat

Helt siden middelalderen har nordmenn fylt dagene rundt vintersolverv med saltmat, søtmat og fyldig, mørkt øl. Vi bidrar til å holde den gamle skikken i hevd, og serverer fire velsmakende retter med tradisjonsrik julemat. Hos oss blir det ingen buffét-kø. Alle rettene serveres ved bordet, og du risikerer likevel ikke å gå glipp av verken pinnekjøtt eller ribbe.


Trude Kristin Klæboe: Norges svar på Eva Cassidy

Plateaktuelle Trude Kristin Klæboe sørger for middagsunderholdning av høy musikalsk kvalitet. Trude Kristin er en enestående låt-tolker innenfor både pop-, jazz- og visesjangeren. Gjennom en særegen inderlighet i både stemme og spill, og med sine personlige arrangementer, er hun i stand til å løfte kjente klassikere til nye høyder. Her kan vi love førjulsstemning så det holder!

I høst har Trude Kristin sluppet sitt debutalbum, "Vinterlys". Christian Ingebrigtsen, Ingrid Skretting og Gaute Ormåsen er blant artistene som bidrar musikalsk på albumet. Platen er preget av melodiøs mainstream jazz, samt norske viser av blant andre Erik Bye og Alf Prøysen. Når du har hørt henne, skjønner du hvorfor hun av enkelte omtales som "Norges svar på Eva Cassidy".


Rock'n roll og høy allsangfaktor: Neida, vi har ikke glemt det!

Tradisjonen tro skal ethvert julebord inneholde rock'n roll og høy allsangfaktor. Slik blir det også her.

Bendik Urban står for kveldens musikalske finale, og sørger for at partystemningen er kraftig stigende når vi nærmer oss midnatt. Narvikgutten har utmerket seg som både bandmusiker, låtskriver og trubadur de siste 10 årene. 27-åringen gjorde sin første sceneopptreden for ganske nøyaktig 20 år siden, og har i ettertid gjort konserter i hele landet. Dels med eget band, og dels som backing-musiker for andre. Bendiks egne utgivelser har fått spilletid på radio, og han har i tillegg bidratt på studioinnspillinger for både kjente og ukjente norske artister. Denne kvelden kan man forvente seg “kramgoda låtar” fra de siste fire tiår, i tillegg til å kanskje få høre et par av Bendiks egne låter.


Praktisk informasjon

  • Dørene åpner kl. 18.30
  • Foredrag kl 19.00 - 20.10
  • Servering av fireretters middag fra kl. 20.30
  • Ved matintoleranse og/eller -allergier, vennligst send e-post til bjorn@68nord.com
  • For ytterligere informasjon, kontakt oss på telefon 919 09 500, eller send e-post til bjorn@68nord.com

Fredag 24. nov.: Julebord inkludert foredrag, betaling med kort

Stengt


Lørdag 25. nov.: Julebord inkludert foredrag, betaling med kort

Stengt


Lørdag 25. nov.: Julebord inkludert foredrag, fakturabetaling, 1 250,00 kr per person (gjelder kun bedriftskunder)

Gratis

Fredag 24. nov.: Julebord inkludert foredrag, fakturabetaling, 1 250,00 kr per person (gjelder kun bedriftskunder)

Stengt


Drikkebong, kan veksles inn i én enhet mineralvann, øl eller vin

95.00 NOK