Logg inn / Registrer deg

Dobbeltkonsert på Søndre

9. Desember 2017, 19:00 - 10. Desember 2017, 00:00

Søndre Samfundshus, Trondheimsvegen 228, 2070 Råholt


Dobbeltkonsert på Søndre Samfundshus, Råholt, med Steinar Albrigtsen & The Daily Blues Trio (ca 2x45min) og First Train Rootsband

19:00 Dørene åpnes, storsalen gjøres om til mingle/barområde.
20:00 Velkommen, konsert med Steinar Albrigtsen & The Daily Blues Del 1
20:45 Pause, åpen bar i storsalen
21:15 Konsert med Steinar Albrigtsen & The Daily Blues Del 2
22:00 Sceneskift videre konsert med First Train Rootsband, åpen bar i storsalen.

Billettpriser:
Forhåndssalg kr 200,- (inklusiv gebyr, tidlig salg)
Døra kr 250,-

Arrangementet har 18-års grense.

Arrangementsside: https://www.facebook.com/events/159155598034459/
Arrangør: https://www.facebook.com/1814event/


Artistinfo:

Steinar Albrigtsen & The Daily Blues Trio
Med "The Daily Blues" (TDB) ønsker Albrigtsen å hylle sine blueshelter, både i musikalsk stil og gitarferdigheter men også gjennom å fortelle om sine møter med dem. Med 11 flunkende nye låter, og fire intrumentallåter viser Albrigtsen bluesens bredde og lytterne blir bedre kjent med noen av blueshistoriens stamfedre. Et eksempel på dette er låten "Junior Wells" som har fått en musikalsk drakt som hedrer hans særegne sound og spillestil.
Steinar fikk sin første "dose" blues gjennom John Hammond (den gang Jr.) på Prelaten i Tromsø tidlig på 80-tallet. Albrigtsen beskriver sitt møte med J. Hammond som særdeles hyggelig og lærerikt. Han skrev ned en liste over artister Albrigtsen burde lytte til. Listen inneholdt navn som Big Bill Broonzy, Mississippi John Hurt, den hvite men blå jodler Jimmie Rodgers og mange andre. Disse tre artistene er alle representerert på albumet "The Daily Blues". Bestillingsverket og LP plata er en hyllest til våre største bluesartister gjennom tidene, og Albrigtsen tar med dette et ansvar for å føre denne musikalske arven videre til nyere generasjoner.

Live har Albrigtsen med seg sangeren og låtskriveren Monika Nordli og Ernst Nikolaisen på bass
Ønsker du en liten smakebit, se link: https://www.facebook.com/notoddenbluesfestival/videos/10155389298435700/

«Steinar Albrigtsen store styrke er hans finstemte formidlingsevne, det å kunne fortelle historier slik at vi blir dratt inn i fortellingene. Du blir ikke bare underholdt, men får også et innblikk i hvor nyanserikt, variert og motsetningsfullt bluesen kan være», Svein Andersen Aftenposten

First Train Rootsband
Spiller musikk som kan spores til røttene, tradisjonelt og ikke helt tradisjonelt. Rock n roll, blues, countryblues i vår innpakning.

Billett

Stengt


Gruppebillett for 3 pers

Stengt