Logg inn / Registrer deg

Clinic med Dr. Gerd Heuschmann

22. April 2017, 09:00 - 23. April 2017, 18:00

Kalnes VGS, Sandtangen 85, 1712 Grålum


Vi gjentar storsuksessen fra i fjor og har invitert Dr. Gerd Heuschmann tilbake til Norge for å fortsette å dele av sin kunnskap. Uansett om du rir for "morro skyld" eller om du satser oppover i klassene i dressur eller sprang, så er dette et kurs du ikke vil gå glipp av. Dr. Gerd Heuschemann er kjent som veterinær, forfatter, berider og foredragsholder. Han er kjent over hele verden for blant annet hans DVD "If Horses Could Speak" og hans bok, "Tug of War: Classical Versus "Modern" Dressage".

Det er få trenere som besitter en så dyptgående og helhetlig kunnskap om hestens anatomi og bevegelsesmønster, og ikke minst som vet hvordan man overfører denne teorien til å kunne trene sin hest på en sunn og biomekanisk korrekt måte sett utifra den enkelte hests eksteriør.

Hans pedagogiske og engasjerende måte å formidle sin kunnskap på er også en god grunn til hans store popularitet som foredragsholder og instruktør. Med sin erfaring som både veterinær og berider har han et unikt utgangspunkt for å hjelpe ryttere videre på en sunn og god måte.

Begge dager starter med et 90 minutters foredrag om hestens biomekanikk og skadeforebyggende treningsmetoder, etterfulgt av seks ryttere på ulike nivåer og med ulike utfordringer. Her er det noe å lære for alle. Vi benytter oss av høyttaleranlegg sånn at du lett skal kunne følge undervisningen selv fra tribunen.

Kurset finner sted på Kalnes VGS i Sarpsborg. Her har vi en stor, ny ridehall, flotte tribuner, kiosk og alt annet vi trenger.


Ønsker du å delta med hest? Send en mail til sirilstenberg@gmail.com og fortell litt om deg og hesten din!

Earlybird--tilbud: Lørdag og søndag 30%

Stengt


Lørdag 22.04.17

Stengt


Søndag 23.04.17

Stengt