Logg inn / Registrer deg

AHLR - AMGs kurshelg i Warszawa - Lørdag

25. Mars 2017, 08:30 - 17:00

Żwirki i Wigury 61, 00-001 Warszawa


Norsk grunnkurs i «Avansert HLR» er utarbeidet av Norsk Resuscitasjonsråd for leger, sykepleiere og ambulansepersonell som er involvert i behandling av hjertestans hos voksne. Kurset er egnet for medisinstudenter som skal lære AHLR, og er et kurs som har høy nytteverdi både i studiene, studiejobben, som turnussøker og lege.

Det er et praktisk kurs der du som kursdeltaker lærer å behandle hjertestans, herunder basal HLR, defibrillering, bruk av hjelpemidler og medikamenter. Det faglige innholdet i kurset bygger på retningslinjer publisert i 2015 av European Resuscitation Council (ERC), og deretter tilpasset av Norsk Resuscitasjonsråd (NRR).

Krav til deltakeren

For å kunne delta på kurset skal man være 3.-6. års medisinstudent. Det kreves dessuten at grunnleggende forkunnskaper i BHLR/DHLR/HHLR er på plass, og vi anbefaler deltagerne å ta HHLR-kurset før AHLR dersom man ikke har tilsvarende kompetanse fra tidligere.

Krav til forberedelse

Før oppmøte på den praktiske kursdagen skal tilsendt elektronisk kursbok være gjennomlest og e-læring bestått. Dersom dette ikke kan dokumenteres på kursdagen kan du ikke delta på kurset.

Billetten inkluderer deltakelse på oppfriskning i Basal HLR, fredag kl. 18.00 i samme lokaler. Dette er frivillig, men anbefales på det sterkeste for alle AHLR-kursdeltakere slik at dere stiller godt forberedt til helgens AHLR-kurs.

Informasjon om e-læring og lisens til E-bok sendes ut til alle deltakere senest 2 uker før kurset. Det er viktig at du kontakter oss dersom du ikke har mottatt dette, da manglende forberedelse vil kunne medføre at du ikke får delta på kursdagen.

Lunsj er inkludert i billetten.

Nmf/ANSA medlem

Stengt


Ordinær

Stengt