Skann billetter med smarttelefonen. Enkelt, raskt og gratis.

hero bg

Hvorfor velge Billetto?

En enkel måte å booste gjennomførelsen av ditt event.

family
ENKELT Å DELE ONLINE

Del eventet ditt via sosiale medier og e-post. Legg til billettsalg til nettstedet ditt og ditt Facebook-event.

communication
LAVE GEBYRER

Du bestemmer hvem som betaler: Du eller dine gjester. Gratis eventer er akkurat det- gratis! Vi tar ingen gebyr på gratis events.

management
ENKLE UTBETALINGER

Etter ditt event er avsluttet så vil vi behandle billettinntektene dine etter 3-5 virkedager og sette det inn på din bankkonto.

Skann billett via app for ditt arrangement

Gjør hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett til en bærbar billettscanner. Billetto gir deg en superenkel og gratis måte å skanne billetter på, ved døren den dagen arrangementet gjennomføres.


Du starter med å sette opp en arrangement-side der du kan selge billetter eller registrere gjester. Billettkjøpere og gjester får billettene tilsendt. Deltakere kan velge å enten skrive ut billettene eller vise dem på sine smarte enheter.


På arrangement-dagen kan du installere vår gratis billettskannings-app på din foretrukne bærbare enhet - det være seg en smarttelefon eller nettbrett - for å gjøre den om til en fullt funksjonell billettskanner. Du kan deretter bruke den til å skanne trykte billetter eller billetter som vises på skjermen til en annen smarttelefon. Det er så enkelt.


Det koster ingenting å lage et arrangement på Billetto eller laste ned appen vår. Hvis du bruker Billetto til arrangementer som er gratis, betaler du aldri en krone. Hvis du selger billetter til betalte arrangementer, legger vi til et lite bestillingsgebyr når noen kjøper billetter. Du velger om du vil overføre denne avgiften til dine gjester eller legge avgiften i billettprisen.


Klar til å ta tak i vår billettsøk-app og gjøre telefonen til en kompetent billettscanner?

Vi gir deg verktøyene for å ...

Sett opp en eventside ved hjelp av en enkel pek-og-klikk-prosess. Dersom du vet hvordan du lager et event på Facebook, kan du lage et på Billetto. Lover.

Promoter ditt event på sosiale medier med bare noen få klikk. Du kan enkelt legge eventet til ditt eget nettsted med en tilpassbar billett widget.

Kontroller alle aspekter av eventet ditt, fra spørsmålom bestilling til gjestelister og seteplasseringer.

Selg billetter, godta donasjoner, tilby kuponger og merchandise. Dine kjøpere kan raskt betale med et kredittkortet de ønsker.

Få dyp, informativ innsikt. Se hvordan det går med billettsalget ditt. Lær hvilke kampanjer og kanaler som får mest inntekt.

Ikke la gjestene dine vente. Få dem inn raskt inn ved hjelp av vår dedikerte billettskanning. Trenger du en fysisk gjesteliste? Last ned en med ett klikk.Se alle egenskaper

Hvordan det virker

Ditt første event med Billetto i tre trinn

1. Begynn å selge

Lag ditt event ved hjelp av vårt enkle skjema og legg til billetter til eventet ditt. Tilpass innstillingene for å jobbe med din type event.

2. Spre ordet

Promoter siden din for å selge billetter online og registrer gjester. Følg Billetto-guiden for å effektivt markedsføre eventet ditt.

3. Få betalt

Motta billettinntekter på bankkontoen din. Bare legg til bankkontooplysninger, og vi behandler hendelsesinntektene.

team-image
   

Prising

Velg en plan som passer deg

pattern

Er du klar til å prøve det ut? Det er gratis.